Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

1 september overhandig ik mijn eerste exemplaar aan Karin Bloemen!

Lieve bevlogen moeder,

 

1 september presenteer ik mijn boek ‘Lieve Moeder’ aan de wereld. Ik schreef dit boek om mijn licht te laten schijnen, mijn liefde te delen met liefdevolle, bevlogen moeders.

 

Ik heb met veel liefde een boek voor jou geschreven. Een boek voor de bevlogen en liefdevolle (pleeg)moeder die in de spiegel durft te kijken en vanuit hartsverbinding impact maakt in het leven van haar kind.

 

Ik neem je mee in mijn visie op het moederschap en belangrijke thema’s die je in je (pleeg)kind én in jezelf zult herkennen.

 

In dit boek geef ik je inzicht in de achtergrond van probleemgedrag van een kind. Ik geef je inzicht in het hechtingsproces, de gevolgen van trauma’s, het niet kunnen uiten van emoties. Door te kijken naar hoe kinderen hun ouders onbewust spiegelen en aandacht te schenken aan wat ze nabootsen kun je grote stappen maken.

 

Op 1 september overhandig ik het eerste exemplaar aan een bijzondere vrouw & moeder; Karin Bloemen!

Zij heeft achter de schermen mijn boek al gelezen en dit is wat zij hierover schreef:

 

“Het boek van Sandra gaat ook over mij. Ik heb als moeder van 3 kinderen alle stappen inmiddels meegemaakt en veel goede en soms ook foute stappen gemaakt. Het was helend om te lezen dat er altijd een pad is om te volgen tot verbeteren en dat fouten er net zo goed bij horen. Wat blijft is de liefde die je geeft aan je kinderen en geeft aan jezelf. 

Toen ik laatst werd toegesproken op mijn verjaardag en deze 3 hun eigen relaas hoorde vertellen over hoe ik het gedaan had als moeder, realiseerde ik me dat ik net zoveel van hen geleerd had als zij van mij. En dat is misschien wel zoals het moet zijn.

Sandra’s boek helpt ouders van alle kinderen, pleeg- of eigen kinderen. Dus dit boek moet eigenlijk uitgedeeld worden aan elke vrouw die op het punt staat moeder te worden. Als goede raadgever en als een prachtig hart onder de riem. Dank je wel Sandra! Karin Bloemen – cabaretière, zangeres, auteur van ‘Mijn ware verhaal’ over haar misbruikverleden en moeder van twee dochters en haar neefje, die ze ziet als haar kind en sinds de dood van haar zus onder haar liefdevolle vleugels nam.

Na 1 september ligt dit boek voor jou in de winkel klaar, maar je kunt bij de overhandiging van het eerste exemplaar op 1 septemberaanwezig zijn! Aan het einde van de avond krijg jij het boek mee en kan ik die natuurlijk voor je signeren!

Bestel het boek nu alvast in de voorverkoop óf reserveer een kaartje voor dit event op: https://puurpleegmoederschap.nl/boek-lievemoeder/

 

Liefs Sandra 🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *