Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Chaos in huis! 🤯💣✨

Het kost moeite om alle ballen in de lucht te houden. Kinderen, werk, sociale verplichtingen. En tijd voor jezelf; wanneer is dat? Je stapt vol frisse tegenzin je bed uit en ziet op tegen de dag die komen gaat. Kan het ook anders?

Waardering krijgen voor wat je allemaal doet voor het gezin, een compliment over hoe lekker het eten is. Voel jij je gewaardeerd?

Ziet het gezin het überhaupt hoe jij een gezellige sfeer probeert te creëren en dat je enorm veel doet om het netjes en schoon te houden?

Of zien ze je als vanzelfsprekend?

Misschien is dit de realiteit:

  • ze klagen over wat je hebt gekookt en hebben (weer eens) geen trek.
  • ze zien niet dat je net hebt schoongemaakt en ze walsen gewoon met vieze schoenen het huis in. Plus gooien alles achter zich neer.
  • je krijgt regelmatig een grote mond, waarna jij denkt: “doe ik het hiervoor?!”

Lieve moeder, draai het eens om. Waardeer jij jezelf genoeg, en ben jij trots op alles wat je doet?

Dankbaarheid komt namelijk uit jezelf.

Het moment dat jij niet volledig dankbaarheid voelt in jezelf en je dus een tekort aan dankbaarheid ervaart in jezelf is dat wat je in jouw realiteit ervaart.

Doordat je focus ligt op een tekort aan dankbaarheid is dat wat je steeds herkent en terugziet in je omgeving en bij de mensen van wie jij houd.

Jij straalt dit uit, en trekt dit aan. Daarbij staat jouw blik wijd open voor deze situaties, waardoor ze je extra opvallen én emotioneel raken: au!

Hoe draai je dat om?

Hoe zorg je ervoor dat het gezellig is aan tafel en dat je je niet aangesproken voelt als ze een opmerking over het eten maken?

Daar is maar 1 antwoord op: dat is zorgen dat die gevoelige snaar, dat het gevoel van tekort aan waardering in jou wordt aangepakt, omarmd, gezien en dat je van daaruit gaat shiften naar wat je WEL wilt voelen.

Want er zijn waarschijnlijk ook hele mooie andere dingen die om je heen gebeuren, maar je ziet ze niet. Je mist ze omdat je focus niet daarop ligt.

Wat nou als je het gevoel van een tekort kunt weghalen en in plaats daarvan een constante blijdschap, verbinding en rust voelt in je gezin?

Dat je die kleine dingen weer ziet; die ene mooie glimlach onder het eten. Die stralende ogen als ze thuiskomen.

Ik leer je heel graag hoe ik binnen mijn gezin heb geleerd te shiften van tekort en negatief naar overvloed en positief en leer jou met liefde hoe jij dit ook kunt!

Ik help je met liefde om het beste uit jezelf te halen. Ik begeleid bevlogen, liefdevolle moeders om in verbinding met hun hart & kind impact te maken in het leven van hun kind in De Puur (Pleeg) Moederschap Academie.

Ik leer je daar HOE jij de powermama wordt omdat jij het waard bent. Hoe jij de bevlogen, liefdevolle moeder wordt die in verbinding met jouw hart & jouw kind impact kan maken in het leven van jouw kind.

Ik geef je het inzicht, wijs je de richting als je het even niet meer weet, geef je de tools HOE en waar nodig de liefdevolle schop onder je kont.

Ik leer je HOE, jij gaat het DOEN.

Ik leer jou HOE en als jij klaar bent om jouw stappen te zetten, te groeien naar WIE JIJ WILT ZIJN garandeer ik je dat dit LIEF-CHANGING zal zijn voor jou en je gezin!

Wil je meer weten over mijn programma – De Puur (Pleeg)moederschap Academie waarin ik moeders met een missie in 90 dagen leer HOE. Wil je weten of dit programma is wat jij nodig hebt? Stuur mij een berichtje met ‘PUUR’ en ik neem contact met je op om samen te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan helpen.

Liefs

Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *