Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Een moeder die goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor haar kind

Jij neemt je (pleeg)kinderen op in je hart en geeft ze liefde. Je begeleidt ze op hun weg en vult hun ‘rugzakje’ met iets moois. Ze horen bij jou tot ze hun eigen weg gaan vervolgen, op eigen benen kunnen staan en hun leven zelfstandig vormgeven.

Voel jij die diepe waardering nog, of weet je – met je hoofd ipv je hart – dat je mooie dingen doet?

Door de ballen die jij omhooghoudt, door het gebrek aan energie door alles wat jij doet ontbreekt het diepe voelen.
Jij doet er werkelijk ALLES aan om jouw kinderen gelukkig te maken, maar ben JIJ dat zelf wel, diep van binnenuit? Jij bent de draaiende kracht achter jouw gezin. Jij wilt van betekenis zijn voor jouw kinderen en misschien ook wel voor jouw omgeving.

Je mist de diepe voldoening van alles wat je doet als die niet IN jouw leeft!

Opvoeden is voorleven; leef jij voor dat je jezelf belangrijk vindt, kiest voor jezelf en goed voor jezelf zorgt? Jezelf voedt; voeding in letterlijke zin, de voeding van je lichaam. Maar minstens zo belangrijk; voeding voor de geest!

Hoeveel hou jij van JEZELF? Kun jij – als je naakt voor de spiegel staat – volmondig tegen jezelf zeggen; ‘Ik hou van jou!’ ?

Als jonge vrouw deed ik wat ik leuk vond, ik volgde mijn hart. Ik deed de studie Natuurgeneeskunde, werkte met mijn lievelingsdieren; paarden, had een druk sociaal leven en was pasgetrouwd.
Maar ik kwam elke ochtend vol frisse tegenzin mijn bed uit. Mijn lijf voelde altijd moe. Ik gaf dag in dag uit mijn energie en liefde aan van studie, werk, mijn paarden en aan iedereen om mij heen, maar nam niet de moeite om die liefde in mijzelf te stoppen. Ook gezond eten was niet mijn prioriteit en ik voelde mezelf te druk om tijd en liefde in mijn maaltijden te stoppen. Ik stond zelf niet op mijn lijstje van ‘de belangrijkste mensen voor mij’…

Nu ben ik een ondernemende vrouw, moeder van 5 kinderen, help mee in het bedrijf van mijn man, help mee op de school van de jongste kinderen. Ik sta ’s morgens energiek om half 6 op – een uur eerder dan de kinderen – zodat ik tijd heb voor mijzelf. Om te mediteren, naar binnen te gaan, te voelen waar ik heen wil en gedurende de dag de stappen in DIE richting te zetten. Door te investeren in mijzelf, tijd te besteden aan mijzelf, mijzelf belangrijk te maken & door het opheffen van blokkades die mij belemmerde te doen wat ik wilde doen heb ik de energie om te doen wat ik wil doen. Ik geniet van het moederschap en pak leiderschap in de uitdagingen die ik tegenkom. Leiderschap vanuit zelfinzicht, zelfkennis en zelfvertrouwen. En dat wil ik jou leren!

In mijn programma, in de Puur Pleegmoederschap Academie begeleid ik jou hoe jij komt tot zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-vertrouwen als basis voor jouw authentieke leven. Ik leer jou wat je nodig hebt om te WORDEN WIE JE WILT ZIJN.
Ik begeleid jou om in verbinding met je hart & kind impact te maken in het leven van jouw kind. Ik leer jou je authentieke zelf te zijn, je bewust te zijn van jouw missie.

Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet wat je vaardigheden en talenten zijn, des te groter zal je zelfvertrouwen zijn.
Des te gemakkelijker zal het zijn om je eigen pad te bewandelen in het leven.

Investeren in jezelf is dus altijd een goed idee.
Blijf jezelf ontdekken, blijf nieuwsgierig naar je eigen beweegredenen en belemmeringen, blijf jezelf ontwikkelen.

Geluk zit in jezelf & jij bent zelf degene die het eruit kan halen.

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf. Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn. Opvoeden is voorleven.

Ik help je met liefde om het beste uit jezelf te halen. Ik begeleid bevlogen, liefdevolle moeders om in verbinding met hun hart & kind impact te maken in het leven van hun kind in De Puur (Pleeg) Moederschap Academie.

Ik leer je daar HOE jij de powermama wordt omdat jij het waard bent. Hoe jij de bevlogen, liefdevolle moeder wordt die in verbinding met jouw hart & jouw kind impact kan maken in het leven van jouw kind.

Ik geef je het inzicht, wijs je de richting als je het even niet meer weet, geef je de tools HOE en waar nodig de liefdevolle schop onder je kont.

Ik leer je HOE, jij gaat het DOEN.

Ik leer jou HOE en als jij klaar bent om jouw stappen te zetten, te groeien naar WIE JIJ WILT ZIJN garandeer ik je dat dit LIEF-CHANGING zal zijn voor jou en je gezin!

Wil je meer weten over mijn programma – De Puur (Pleeg)moederschap Academie waarin ik moeders met een missie in 90 dagen leer HOE. Wil je weten of dit programma is wat jij nodig hebt? Stuur mij een berichtje met ‘PUUR’ en ik neem contact met je op om samen te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan helpen.

Liefs

Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *