Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Herken jij dat ook? Richt je omgeving zich op de minpunten in het gedrag van jouw kind?

De juf vertelt jou wat je kind niet kan, wat aandacht nodig heeft, extra bijles of meer thuisopdrachten OF de juf weet niet hoe hij jouw ‘snelle jelle’ kan uitdagen zodat hij zich niet gaat vervelen.

 

Misschien ziet de docent jouw kind helemaal niet zoals jij hem ziet; dat je je afvraagt of het tijdens een oudergesprek wel over jouw kind gaat?

 

Je kind zit al tijden niet lekker in zijn vel; draait niet lekker op school, voelt zich niet thuis in de klas, loopt vast in het reguliere schoolsysteem, de docent heeft geen echte connectie met je kind of komt simpelweg handjes te kort om jouw kind de aandacht te geven die hij nodig heeft en de schoolleiding denkt vooral in onmogelijkheden in plaats van mogelijkheden.

 

Je kind is al doorverwezen voor onderzoeken, maar waar diagnoses inzicht geven en jou het gevoel geven dat er nu eindelijk iets gaat veranderen draaien uit op een grote teleurstelling;

 

Jij hebt het gevoel dat je elke keer weer tegen een muur aanloopt, je voelt je niet begrepen, niet gezien, niet gehoord. Het voelt als roepen in de woestijn.

 

En zo kom je in de negatieve spiraal van gedachten en emoties, zie je thuis een ongelukkig kind en dat raakt je diep in jouw moederhart.

 

Het enige wat jij wilt is een kind die straalt. Een kind die op zijn niveau uitgedaagd wordt en zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Jouw kind is prachtig zoals hij is en bewandelt zijn eigen pad, waar misschien de gebaande paden helemaal niet bij passen.

 

Hoe zou het zijn als jij lekker in je vel zit en vanuit een ontspannen staat van zijn, met een duidelijke missie voor ogen de creativiteit in jou ontstaat, waardoor deuren die gesloten leken toch open blijken te kunnen/ nieuwe deuren zich laten zien?

 

Lieve moeder,

 

Ik wil jou begeleiden om in verbinding met je hart en je kind impact te maken in het leven van je kind.

 

Om jou vanuit je gevoel jouw kind mee te nemen in jouw flow, je kind in die kracht te zetten.

 

Om je inzicht te geven in de achtergrond van lichamelijke, emotionele klachten of gedragsproblemen.

 

Je weet welke impact jij kunt maken op je kind; kinderen reageren direct op hoe jij je voelt. Kinderen weerspiegelen wat (on)bewust in jou leeft.

 

Ik wil dat bevlogen, liefdevolle (pleeg)moeders weer in verbinding met hun hart & kind impact gaan maken in het leven van hun kind. En dat is precies waarom ik mijn programma De Puur Pleegmoederschap Academie heb ontwikkeld.

 

De Puur Pleegmoederschap Academie is voor moeders met een missie; moeders, pleegmoeders, adoptiemoeders die in verbinding met hun hart & kind impact willen maken in het leven van hun kind met de L.I.E.F.-methode.

 

Ik leer jou je authentieke zelf te zijn, je bewust te zijn van jouw missie & begeleid jou hoe jij komt tot zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-vertrouwen als basis voor jouw authentieke leven. Ik leer jou wat je nodig hebt om te WORDEN WIE JE WILT ZIJN.

 

Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet wat je vaardigheden en talenten zijn, des te groter zal je zelfvertrouwen zijn.

Des te gemakkelijker zal het zijn om je eigen pad te bewandelen in het leven én om jouw kind zijn eigen unieke pad te laten bewandelen.

Met de LIEF-methode leer ik jou HOE jij een powermama wordt; Liefdevol, energiek en vol focus op jouw missie.

 

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf. Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn. Opvoeden is voorleven.

  

Dat is exact wat we samen gaan bereiken in mijn Puur Pleegmoederschap Academie.

 

 

Wil je meer weten over mijn programma – De Puur (Pleeg)moederschap Academie waarin ik moeders met een missie leer HOE. Wil je weten of dit programma is wat jij nodig hebt? Stuur mij een e-mailtje met ‘PUUR’ en ik neem contact met je op om samen te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan helpen.

 

Liefs Sandra

sandra@puurpleegmoederschap.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *