Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

“Hoe doe je dat allemaal?” Dat is de vraag die ik vaak krijg.

Je bent moeder van 5 kinderen, waarvan 2 kinderen in de puberleeftijd en 3 kleine mannen in de kleuter/ 1eklas-leeftijd die nog veel handjes nodig hebben. Je hebt een man (een hele leuke ;)) mét een eigen bedrijf, een man die voorjaar en zomer 6 dagen per week werkt incl. avonden. En je hebt zelf een bedrijf!

 

“Hoe dan?”

 

Als ik dan vertel dat ik tijdens de lockdown een boek heb geschreven terwijl ik alleen thuis was met 5 kinderen, vragen mensen mij: “WATTT!!! Hoe dan!!??”

 

Ook nadat bekend werd dat ik een boek had geschreven en – hoe toevallig – in contact kom met diverse schrijvers vertelden zij mij “Ik heb er 4 jaar over gedaan, zonder mijn omgeving had ik het nooit gered, zij hebben mij er doorheen gesleept. Met bloed, zweet en tranen…”

 

Ik schreef dit boek vanuit mijn hart, in de flow, met gemak en vreugde. Ik schreef dit boek in 4 weken tijd tijdens de lockdown met de kinderen thuis. Dat is hoe het gaat als je vanuit je hart de dingen doet. Vanuit hoofd kost het vaak bloed, zweet en tranen. Vanuit het hart stroomt het, klopt het. Ik wil met mijn boek elke moeder, elke ouder uitnodigen om zijn hart te volgen, vanuit je hart te leven en te doen waar je écht blij van wordt. Niet doen waarvan je denkt wat er van je verwacht wordt, of ‘hoe het hoort’.

 

 

Mijn geheim?

 

Ik sta elke morgen om half 6 op voor een uurtje voor MIJZELF! Voor de kinderen wakker worden en het gezinsleven begint te draaien start ik de dag alleen met yoga, meditatie en schrijven.

 

Ook functioneer ik altijd al beter bij een goede planning, zeg regelmatig NEE tegen uitnodigingen die ik ontvang en ik plan in elke week momenten van rust voor mezelf én zorg dat die er ook zijn voor de kinderen.

 

Ik zorg dat de kinderen middagen vrij zijn na school én dat weekenden niet volgepland zijn zodat we kunnen luieren, mijmeren, spontane dingen kunnen bedenken. Net waar we zin in hebben. Niets moet, alles mag. Ook pyjama-dagen zijn mogelijk. Niets doen, of eigenlijk; ontspannen, genieten van wat is.

 

Sinds het moederschap ben ik mij er pas echt bewust van dat ik ‘eigen wijze’ keuzes maak; bewuste keuzes. Eigenlijk doe ik niets meer dan mijn hart volgen.

 

Toen de jongsten naar peuter- en kleuterschool gingen voelde ik de ruimte om ook mijn eigen passie weer opnieuw vorm te geven en werd Puur Moeder- & Pleegmoederschap geboren.

 

Ik begeleid bevlogen, liefdevolle moeders om vanuit verbinding met hun hart & kind impact te maken in het leven van het kind met de LIEF-methode.

 

Op zoek naar een prachtig decembercadeau voor jou? Bestel dan NU mijn boek’ Lieve Moeder’; een boek voor de bevlogen, liefdevolle moeder en pleegmoeder die vanuit hartsverbinding impact wil maken in het leven van haar kind. Bestel jouw exemplaar op www.puurpleegmoederschap.nl/boek/en ontvang een gesigneerd exemplaar.

 

Liefs Sandra 🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *