Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Hoe doe je dat allemaal?

Dat is de vraag die ik vaak krijg.

Je bent moeder van 5 kinderen, waarvan 2 kinderen in de puberleeftijd en 3 kleine mannen in de kleuterleeftijd die nog veel handjes nodig hebben. Je hebt een man (een hele leuke ;)) mét een eigen bedrijf, een man die voorjaar en zomer 6 dagen per week werkt incl. avonden. En je hebt zelf een bedrijf!

“Hoe dan?”

Mijn geheim?

Ik sta elke morgen om half 6 op voor een uurtje voor MIJZELF! Voor de kinderen wakker worden en het gezinsleven begint te draaien start ik de dag alleen met yoga, meditatie en schrijven.

Ook functioneer ik altijd al beter bij een goede planning, zeg regelmatig NEE tegen uitnodigingen die ik ontvang en ik plan in elke week momenten van rust voor mezelf én zorg dat die er ook zijn voor de kinderen.

Ik zorg dat de kinderen middagen vrij zijn na school én dat weekenden niet volgepland zijn zodat we kunnen luieren, mijmeren, spontane dingen kunnen bedenken. Net waar we zin in hebben. Niets moet, alles mag. Ook pyjama-dagen zijn mogelijk. Niets doen, of eigenlijk; ontspannen, genieten van wat is.

Sinds het moederschap ben ik mij er pas echt bewust van dat ik andere keuzes maak; bewuste & eigen keuzes.

Toen de jongsten naar peuter- en kleuterschool gingen voelde ik de ruimte om ook mijn eigen passie weer opnieuw vorm te geven en werd Puur (Pleeg)moederschap geboren.

Moeders helpen in hun kracht te komen.

Ik ben gelukkig en hoef alleen maar iedere keer en iedere dag weer opnieuw te kiezen voor mijn gevoel. Ik geniet van mijn gezin en geniet van mijn werk; moeders begeleiden, adviseren.

Ik wil moeders zelf & met hun kinderen stappen laten maken, grote stappen.

Vertrouw jij volledig op jouw gevoel? Kies jij bewust voor jezelf, neem je tijd voor jezelf? Kies jij bewust voor jezelf om de moeder voor je kind(eren) te zijn die je wilt zijn? Hoe is jouw balans tussen jezelf, je kinderen, je werk en alle lieve mensen om je heen?

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Wil jij leren HOE jij je een POWERMAMA kunt voelen, gezond en energiek?

Ik help je met liefde om het beste uit jezelf te halen. Ik begeleid bevlogen, liefdevolle moeders om in verbinding met hun hart & kind impact te maken in het leven van hun kind in De Puur (Pleeg) Moederschap Academie.

Ik leer je daar HOE jij de powermama wordt omdat jij het waard bent. Hoe jij de bevlogen, liefdevolle moeder wordt die in verbinding met jouw hart & jouw kind impact kan maken in het leven van jouw kind.

Ik geef je het inzicht, wijs je de richting als je het even niet meer weet, geef je de tools HOE en waar nodig de liefdevolle schop onder je kont.

Ik leer je HOE, jij gaat het DOEN.

Ik leer jou HOE en als jij klaar bent om jouw stappen te zetten, te groeien naar WIE JIJ WILT ZIJN garandeer ik je dat dit LIEF-CHANGING zal zijn voor jou en je gezin!

Wil je meer weten over mijn programma – De Puur (Pleeg)moederschap Academie waarin ik moeders met een missie in 90 dagen leer HOE. Wil je weten of dit programma is wat jij nodig hebt? Stuur mij een berichtje met ‘PUUR’ en ik neem contact met je op om samen te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan helpen.

Liefs

Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *