Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Ik naar een therapeut? Nee! Ik kan het zelf!

Ik naar een coach/ mentor ? Nergens voor nodig; ik kan dit zelf!

We hebben allemaal de kracht in ons om het zelf te doen. En we hebben allemaal de overtuiging dat wij DE BESTE (PLEEG)OUDER zijn voor ons kind. Als ouder ben jij dé deskundige, niemand kent je kind zo goed als jij.

En we hebben (bijna?) allemaal de overtuigingen meegekregen vanuit opvoeding en de maatschappij; niet piepen maar doorzetten en dat is een prachtige eigenschap maar soms kan je daar te ver in doorschieten.

In onze maatschappij heerst nog steeds wel een beetje schaamte voor problemen of wanneer we vastlopen. ‘Ben ik nou de enige die het niet zelf kan?’ of ‘Ik ben zwak, ik kan het niet aan..’
Vastlopen beoordelen we vaak als zwak. Maarrrrr; willen we een vlak en stabiel leven zonder ups en downs? Geen ups zonder downs! En van die downs kun je zoveel leren…. 😉
In de ‘down’ moet je soms diep gaan, maar wat kun je er door groeien en er je kracht van maken!

Mijn visie en kijk is door mijn levenslessen, opleidingen en werk helder; We zijn hier in het leven om onze lessen uit te werken, om lessen te leren. Om ze aan te pakken, door te maken en te groeien. Niet om ze weg te duwen, te negeren, schouders eronder en door ploeteren.
Op wilskracht houden we dit lang vol, maarrrr…. Uiteindelijk gaat ‘doorgaan’ niet meer. Je voelt het aan alle kanten óf je lichaam laat het je voelen. Je lichaam fluit je terug en eist dat je stopt met ‘doorgaan’, doorgaan zoals je tot dan toe gedaan hebt. Om jou inzicht te geven en te laten groeien.
En juist als we dat in gaan zien en de processen aan durven te gaan levert ons dat juist de vrijheid, geluk, energie, blijheid en overvloed op waar we naar verlangen. Dus geen blokkade maar een prachtig nieuwe richting, een nieuw begin!

Dus ik zou willen zeggen; ga het aan! Zie de lessen als een kans!

Heb je hier hulp bij nodig? Ik kijk graag met je.

Ik help je met liefde om het beste uit jezelf te halen. Ik begeleid bevlogen, liefdevolle moeders om in verbinding met hun hart & kind impact te maken in het leven van hun kind in De Puur (Pleeg) Moederschap Academie.

Ik leer je daar HOE jij de powermama wordt omdat jij het waard bent. Hoe jij de bevlogen, liefdevolle moeder wordt die in verbinding met jouw hart & jouw kind impact kan maken in het leven van jouw kind.

Ik geef je het inzicht, wijs je de richting als je het even niet meer weet, geef je de tools HOE en waar nodig de liefdevolle schop onder je kont.

Om moeders inzicht te geven in het ‘waarom’ van klachten, de kwaliteiten van jou en je kind herkennen en ze te laten groeien. Zonder oordeel en zonder ‘etiketjes’ kijken. Ik geloof niet in ‘etiketjes’, ik geloof in de kwaliteiten van elk individu.

Ik leer je HOE, jij gaat het DOEN.

Ik leer jou HOE en als jij klaar bent om jouw stappen te zetten, te groeien naar WIE JIJ WILT ZIJN garandeer ik je dat dit LIEF-CHANGING zal zijn voor jou en je gezin!

Wil je meer weten over mijn programma – De Puur (Pleeg)moederschap Academie waarin ik moeders met een missie in 90 dagen leer HOE. Wil je weten of dit programma is wat jij nodig hebt? Stuur mij een berichtje met ‘PUUR’ en ik neem contact met je op om samen te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan helpen.

Liefs

Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *