Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Onthecht…

Een vader die zijn verantwoording niet pakte en vertrok…
Een klein mannetje die verward achterbleef… ontworteld… onthecht…

Ik vergelijk hechten met ‘het bouwen van een huis’. Als een van de bouwstenen niet goed is aangelegd heft dat gevolgen voor de bouw van de rest van het huis.

Een scheur in de fundering, een muurtje die scheef staat… het zal er altijd zijn.
Maar de bouwstenen waar je invloed op hebt: er zijn als moeder, liefde geven, invoelen wat jouw kind nodig heeft, veiligheid, duidelijkheid – zover mogelijk in een onduidelijke periode, rust, ruimte en regelmaat…

Het kan!

Ik maakte het mannetje toen mee. Open voor zijn moeder, gesloten voor ons.
En nu, nu opent zich langzaam een mannetje die contact maakt. Contact met mijn kindjes, contact met mij.

Wat heerlijk om hem beetje bij beetje te leren kennen ❤

Wat heerlijk dat deze mama haar hart volgde, keer op keer. Hoe moeilijk het ook was.

Het kan; Als jij je thema uitwerkt, als het jou lukt om er te zijn, liefde en rust creëert; dan kan de tijd veel helen. De scheur zal er altijd zijn, maar zeg nou zelf; heeft jouw huis geen scheurtje opgelopen in al die jaren? En waar sta je nu!?

Lukt het jou om van je trauma’s je kracht te maken? Om er te ZIJN voor je kind vanuit de diepe verbinding met jezelf; er zijn voor jezelf?

Ik help je met liefde om het beste uit jezelf te halen. Ik begeleid bevlogen, liefdevolle moeders om in verbinding met hun hart & kind impact te maken in het leven van hun kind in De Puur (Pleeg) Moederschap Academie.

Ik leer je daar HOE jij de powermama wordt omdat jij het waard bent. Hoe jij de bevlogen, liefdevolle moeder wordt die in verbinding met jouw hart & jouw kind impact kan maken in het leven van jouw kind.

Ik geef je het inzicht, wijs je de richting als je het even niet meer weet, geef je de tools HOE en waar nodig de liefdevolle schop onder je kont.

Ik leer je HOE, jij gaat het DOEN.

Ik leer jou HOE en als jij klaar bent om jouw stappen te zetten, te groeien naar WIE JIJ WILT ZIJN garandeer ik je dat dit LIEF-CHANGING zal zijn voor jou en je gezin!

Wil je meer weten over mijn programma – De Puur (Pleeg)moederschap Academie waarin ik moeders met een missie in 90 dagen leer HOE. Wil je weten of dit programma is wat jij nodig hebt? Stuur mij een berichtje met ‘PUUR’ en ik neem contact met je op om samen te ontdekken of ik degene ben die jou verder kan helpen.

Liefs

Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *