Puur Liefde in je Relaties

Wil jij in verbinding met je hart impact maken op de relatie met je partner én je kind?

Ontdek dat dit mogelijk is met méér liefde, vreugde en gemak!

Het vraagt moed en vertrouwen om je hart te volgen. Om een duik te nemen en de relatie met je partner en je kinderen te verfrissen, vernieuwen en verdiepen.

  • Voel jij die diepe liefde nog voor je partner, die ongeremde liefde uit jullie verkeringstijd, of weet je – met je hoofd ipv je hart – dat jullie relatie goed zit?
  • Maken jullie vanzelfsprekend tijd vrij om met elkaar door te brengen of is de energie op na een dag zorgen van jullie prachtige kroost en werken waardoor quality time samen meestal eindigt met uitgeblust neerploffen op de bank?
  • Gaat het veel te vaak over het invullen van jullie leven rondom de kinderen? Je ontvangt complimentjes over de fantastische moeder die je bent, maar waar zijn de complimentjes voor jou, voor het vrouw zijn, voor jou als geliefde gebleven?

Vooraf had je misschien een heel andere verwachting van ‘hoe het zou gaan’. Een lieve partner, jullie liefde bekronen met de geboorte van jullie kinderen. In werkelijkheid vragen kinderen veel tijd en energie, vragen kinderen een andere rol van jullie en ben je naast geliefden ook ouders. En die vul je allebei in op je unieke, eigen manier waarbij je datgene wat je als kind meekreeg een rol speelt.

‘Hoe hoort het eigenlijk’ …

Het is een verhaal die veel mensen zichzelf vertellen en doorgeven aan hun omgeving en nageslacht. Welk verhaal heb jij overgenomen die niet past bij wie jij werkelijk bent en hoe jij het voor je ziet? ‘Hoe hoort het eigenlijk’ in relaties en in het moederschap te gaan?

De ‘hoe hoort het eigenlijk’ is ons bijna allemaal met de paplepel ingegeven. Spreek beleefd, zeg ‘U’, kijk iemand aan als je tegen iemand praat, luister goed naar de juf. Bij goed gedrag werd je beloond met een stikker van juf en een centje voor een goed rapport. We hebben bijna allemaal aangeleerd om ons aan te passen aan wat er van je verwacht werd, aangeleerd om gewenst gedrag te vertonen.

We verleggen onze grenzen vaak makkelijk en ongemerkt, waarmee we steeds verder verwijderd raken van wie we zijn en wat we zelf willen. Met frisse tegenzin naar die ene verjaardag; kleine moeite en je maakt de jarige er zo blij mee. En stapje voor stapje draag je allerlei verwachtingen met je mee, loopt je agenda vol met verplichtingen. En waar is dan dat éne momentje gebleven voor jezelf en voor de meest dierbare mensen om je heen?  Topsporters bijvoorbeeld zijn er heel goed in, zijn er in ‘getraind’ om voor zichzelf te kiezen. Zij hebben één doel en alles eromheen wijkt voor het behalen van dit doel. Alleen wat zij écht belangrijk vinden nemen ze mee in hun agenda. En het leuke is, dat iedereen er nog begrip voor heeft ook.

Interessant om vanuit dat oogpunt naar onszelf te kijken. Als ons doel helder is en het daadwerkelijk onze prioriteit is, zouden we ons eigen doel minder snel verleggen om te doen waar anderen blij van worden. De realiteit is vaker dat wij onszelf wegcijferen, ons doel niet helder voor ogen hebben of houden en daar niet volledig voor gaan.

Waar is jouw doel? Wat is het belangrijkste in jouw leven?

Wie ben jij en wat wíl jij? Wie wil je zijn? Hoe wil jij je voelen? Welke moeder wil je zijn? Weke partner, vriendin, dochter, zus….

En wat geef jij je kinderen mee; opvoeden is voorleven. Kinderen kijken hoe ouders het doen. Een kind zijn eigen grenzen aan te geven, van zichzelf te houden, voor zijn geluk te kiezen als ouders voordoen hoe. Wat gun je jouw kind,  jouw partner én jezelf?

Voel jij je dankbaar dat je partner ervoor kiest om bij jou te zijn? Bij JOU om wie jij bent! Komt die diepe waardering voor jezelf voort uit je diepste zelf? Als je dat weer kunt voelen, als je de liefde voor jezelf kunt voelen en alles wat in jou zit naar boven weet te halen kun je dit geven in je relatie én het moederschap. Delen is vermenigvuldigen; wat je geeft zul je ook ontvangen, wat je aandacht geeft zal groeien.

Die diepe dankbaarheid voelen vraagt inzicht in hoe emoties vs gedachten werken en hoe je die kunt shiften. Voel je die dankbaarheid al, de waardering van jezelf VOOR jezelf? Voel je de liefde voor jezelf? Hoeveel hou jij van JEZELF? Kun jij – als je naakt voor de spiegel staat – volmondig tegen jezelf zeggen; ‘Ik hou van jou!’ ?


Waar verlang jij naar?

  • Wat is jouw diepste verlangen? Waar wil jij in jouw relatie met jezelf, je partner en je kind heen? En hoe kom je daar?
  • Wil je je energiek voelen? Energie en ruimte vrijmaken voor jezelf, om jezelf te herontdekken en te groeien naar 100% jezelf zijn én energie en ruimte om met je partner je relatie te herontdekken; geliefden zijn náást het ouderschap?
  • ’s Avonds na een drukke dag zin hebben in een avondje op stap met je partner. Oppas geregeld voor een avondje met zijn tweeën, je mooiste jurkje aantrekken en jezelf opdoffen voor een avondje uit?

Mijn naam is Sandra

Samen met mijn man Dorus woon ik in Berkhout en zijn wij na een lange wens ouders geworden van 5 kinderen. Twee pleegkinderen David en Michelle kwamen bij ons wonen, met ‘rugzakjes’ compleet. Een prachtige en liefdevolle taak waardoor ik elke dag weer leer & groei. Niet lang daarna werden Roy en Gijs geboren en kwam Sep daar snel achteraan.

Naast vrouw van werd ik moeder van 5 kinderen in een periode van 3 jaar tijd. Een lief-changing periode waarin we naast het zorgen voor onze kinderen en het bevlogen runnen van onze bedrijven zochten wij een nieuwe balans met elkaar als geliefden. We vroegen ons af: Hoe onderhouden we een liefdevolle relatie naast het ouderschap en een druk leven? Dat antwoord vonden wij in onszelf. Niet de relatie leven ‘zoals het hoort’, maar helemaal invulling geven hoe het past bij ons. Niet toeleven naar die ene mooie vakantiedagen, maar genieten van de dagelijkse dingen en ernaar uitkijken dat je partner thuiskomt na werk of sporten.

Laat me je meenemen in mijn flow. Als moeder van 5 kinderen, een man met een bedrijf, zelf een bedrijf, onze dieren op de boerderij en een bruisend sociaal leven maak ik bewuste keuzes; ik heb tijd voor mijzelf, voor mijn kinderen én voor de liefde van mijn leven, ik hou ruimte in de agenda om ons heerlijk te vervelen in onze pyjama of we bedenken spontane acties waar WIJZELF zin in hebben.

Ik wil dat bevlogen, liefdevolle moeders meer in verbinding met hun hart de geliefde worden die zij wil zijn en daarmee impact maken in het leven van haar kind én partner. En dat is precies waarom ik mijn programma Puur Liefde in je Relatie heb ontwikkeld.


Puur Liefde in je Relaties

Puur Liefde in je Relaties is voor moeders die naast het moederschap hun liefdesverbinding met hun hart & hun partner willen laten groeien naast & in combinatie met het ouderschap. Ik leer je jouw authentieke zelf te zijn, je bewust te zijn van jouw missie & begeleid jou hoe jij komt tot zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-vertrouwen als basis voor de relatie met jezelf én die met je partner. Ik leer je wat je nodig hebt om te WORDEN WIE JE WILT ZIJN. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet wat je vaardigheden en talenten zijn, des te groter zal je zelfvertrouwen zijn. Des te gemakkelijker zal het zijn om je eigen pad te bewandelen in het leven.

Met de LIEF-methode leer ik jou HOE jij een powervrouw wordt; Liefdevol, energiek en vol focus op jouw missie. Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf. Een vrouw die goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor haar partner én zichzelf! Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn. Opvoeden is voorleven. Dat is exact wat we samen in 6 weken gaan bereiken in Puur Liefde in je Relatie.

In 6 weken gaan we de basis leggen voor een duurzaam & liefdevolle relatie met jezelf. Door het implementeren van een LIEF-changing systeem in jouw leven krijg jij jouw missie helder en weet je HOE je die vorm kunt geven. Een systeem wat er helemaal voor zorgt dat jij in verbinding met jouw hart & partner impact kunt maken in het leven van jouw kind.


Puur Liefde in je Relaties bestaat uit:

Sandra; holistisch mentor

Ik begeleid je door de modules heen en help je om jouw individuele hindernissen te overwinnen. Ik kan je als mentor begeleiden in het proces, de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen & waar nodig geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont, want JIJ gaat het DOEN!

Er zijn 3 groepsbegeleidingsmomenten van 1,5 uur waarin we de diepte in gaan op de voor jouw individuele vraagstukken die jij tegenkomt op jouw reis door de Academie. De toegevoegde waarde van groepssessies is dat iedereen meedoet vanuit volledige committent en accountability. Delen is vermenigvuldigen.

De sessies zijn onder mijn begeleiding waarin ik je help inzicht te krijgen en tips geef om de volgende stap te kunnen zetten.

De online leeromgeving

Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn L.I.E.F. methode. De Puur Liefde in je Relaties is een programma van actie en praktische tools. Deze worden online beschikbaar gesteld in 3 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om meer liefde te voelen, te geven en ontvangen in de relatie met jezelf, je partner en je kinderen.

De ‘Village’

It takes a village to raise a child

Het online community waarin ik je antwoord geef op al je vragen tussen de sessies door. Buiten de begeleidingsmomenten ben ik er helemaal voor je, zodat je altijd kunt blijven groeien, je stappen kunt blijven zetten én waar je elkaar inspireert en ondersteunt. Je kunt hier met al je vragen terecht en je kunt bijvoorbeeld situaties voorleggen waar je feed back op wilt ontvangen. Dit kan 1-op-1 met mij of met de gehele community waar je leert van en met elkaar, elkaar inspireert en ondersteunt.


De 3 onderdelen van Puur Liefde in je Relaties

1. De relatie met jezelf

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf. Het mooiste wat jij in je relatie kunt brengen dat ben jijzelf.  Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.  Zelfliefde hoort daar he-le-maal bij. Door vanuit liefde voor jezelf naar jezelf te gaan kijken, van jezelf te leren wat je anders wilt – zonder jezelf te veroordelen – kom je in een nog diepere verbinding met jezelf & de mensen die je lief hebt en voel je WAT je anders wil en HOE je het wilt. In deze module ga je jouw volgende mooiste versie ontdekken.

2. De relatie met je partner

Naast het ouderschap samen de liefde in jullie relatie laten groeien door elkaar te stimuleren helemaal jezelf te zijn, elkaar te accepteren met al je eigenaardigheden, elkaar de vrijheid geven zonder angsten, liefdevol te communiceren en het vuurtje aan te wakkeren. Door de diepe verbinding met je partner op te zoeken jouw missie, jullie missie helder krijgen en gaan leven. Een relatie vormgeven zoals je hart je ingeeft, je hart volgen en alle verwachtingen loslaten.

3. De relatie met je kind

Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.  Zelfliefde hoort daar he-le-maal bij. Je leert in deze module de relatie met je kind vernieuwen, verdiepen. Zelfliefde en zelfvertrouwen laat je groeien in je kind. In de spiegel kijken van je kind, leren en groeien in het moederschap. Een nog diepere relatie met je kind aangaan.

 


Wat vrouwen zeggen die ik heb mogen helpen:

Ik worstelde al een tijdje met het moederschap. Mijn partner gaf ook herhaaldelijk aan dat hij dingen anders zou willen, maar inzicht krijgen waarom ik dingen doe zoals ik die deed én mijn gedrag veranderen lukte me enkele weken, maar niet structureel. Sandra vertelde mij dat de wens om gedrag te veranderen helemaal uit jezelf moet komen voor succes. Als je iets niet helemaal wilt vanuit jezelf lukt het niet. Niet iets doen voor een ander, maar voelen wat je zelf echt wilt en inzicht in je roots en patronen heeft me daar enorm bij geholpen. Ik weet weer welke moeder én welke partner ik wil zijn. Wat ik wil brengen, wil geven in mijn relatie. Niet alleen oppas regelen als we een feestje hebben, maar oppas regelen om samen een feestje van onze relatie te maken.

Ik ben op ontdekkingstocht om mijzelf te vinden, te voelen wie ik werkelijk ben en wie ik wil zijn. Voor mezelf, voor mijn man en voor mijn kinderen. Het is confronterend om in de spiegel te kijken, maar Sandra begeleid mij liefdevol, geeft veel tips en tools hoe je dan met liefde naar jezelf blijft kijken.

De les over liefdevol communiceren is ook zo waardevol. Het is echt uitproberen, vallen en opstaan om je dit eigen te maken, maar zo fijn om te leren hoe je elkaar in een gesprek de ruimte geeft en écht naar elkaar luistert zonder oordeel en oplossing. Er op die manier helemaal zijn voor elkaar geeft die diepe verbinding waar we allebei enorm naar verlangden.

Dit zou ik iedereen aanraden. Gun het jezelf, je partner en je kinderen. Sandra vraagt door waar je nog dieper mag gaan kijken naar jezelf, geeft je inzichten waarna je zelf de vrijheid ervaart om te kiezen hoe je dit vormgeeft. Hoe je dat doet ontdek je zelf door te voelen wat bij je past onder liefdevolle begeleiding van Sandra. Dank je wel Sandra! Dit was de beste investering ooit!

Mariska

Ik ben zo blij met Sandra! Sinds ik moeder werd was de relatie met mijn man enorm veranderd. Hij heeft een drukke baan waardoor de taakverdeling van onze kinderen niet in balans voelde voor mij. Zeker niet als hij de stress van zijn werk mee naar huis nam en de fijne sfeer in huis daarmee verstoorde. We hebben een aantal begeleidingssessies samen met Sandra gedaan en dat heeft ons zo geleerd om liefdevol naar elkaar te blijven kijken, liefdevol met elkaar te blijven communiceren en elkaar te helpen onszelf te laten groeien in wie we willen zijn. Ze stelde vragen als: “Welke ouder wil je zijn voor je kind? Wat wil je voorleven?”

We doken in onze roots, onze afkomst en oude pijnen en kregen inzicht in waarom we deden wat we deden. Sandra gaf ons heel veel helderheid om samen het ouderschap vorm te geven wat resoneert met ons hart, om helemaal jezelf te mogen zijn in het ouderschap én in onze relatie. Ik ben echt de moeder en de vrouw die ik wil zijn en dat voelt zo fijn! Sandra legt zo helder uit, geeft de juiste tips en inzichten op het juiste moment waardoor je steeds weer stappen zet. De liefde stroomt weer in ons hele gezin! <3 Dankjewel Sandra, je bent echt fantastisch!

Jenny

Ik worstelde enorm met mijn eigen gezondheid en vermoeidheid waardoor ik geen oplossingen meer zag in mijn relatie en ons samengestelde gezin. Ik wist niet hoelang we dit nog vol konden houden samen. Mijn kinderen, zijn kinderen, de verwachtingen die we hadden van elkaar maar die niet uitspraken, de dagelijkse discussies over de kinderen. Ik zocht naar advies om een betere moeder te zijn, maar Sandra leerde mij veel meer dan dat; begeleide mij naar mij energieker voelen, meer balans houden tussen moeder zijn en vrouw zijn en heeft zo liefdevol en begripvol geluisterd naar me. Dankzij de lessen en adviezen bloeit onze relatie enorm op. Het lukt nog niet altijd, maar we hebben de taakverdeling veel beter verdeeld waardoor we vooral geliefden zijn. Het lukt ons veel beter om de opvoeding van elkaars kinderen niet over te nemen. We houden samen leiding over de huisregels, maar bemoeien ons niet met de opvoeding van elkaars meiden. Niet alleen de band met mijn eigen meiden, maar ook die met zijn meiden is enorm gegroeid. Zo fijn!

Anoniem

De reden om te starten met De Puur (Pleeg) Moederschap Academie was dat ik het gevoel had dat ik alleen de kar aan het trekken was. Ik verlangde ernaar dat het organiseren van mijn gezin wat makkelijker zou gaan met meer gezelligheid. Ik had ook behoefte om mezelf wat beter te begrijpen, het contact met mijn puberdochter te verbeteren en meer balans te vinden tussen werk en gezin. Ik had nog nooit echt geïnvesteerd in mezelf en het moederschap in geld en tijd, maar ik heb mijn hart gevolgd en het gedaan. Ik vond het heel verrassend dat mediteren ook iets voor mij kon zijn. Sandra maakt het mediteren, wat ik altijd erg spiritueel vond, heel praktisch en bruikbaar.

Het allerleukste aan het programma vind ik de opdrachten, waardoor je echt de tijd moet nemen om met jezelf bezig te gaan. Daarnaast het app contact tussen de 1-op-1 sessies door. Heel fijn in het moment antwoord/ bemoedigende woorden krijgen. Mijn resultaten zijn dat ik veel meer het gevoel heb dat we het als gezin samen doen. Er gebeuren onverwacht mooie dingen tussen mijn man en mij. De algehele sfeer is een stuk beter, dus ik ga zeker tijd steken in dit verder ontwikkelen. Ik voel me positief, zekerder, weet beter waar bepaald gedrag uit voort komt. Ik neem veel meer de tijd voor mijn eigen ontwikkeling. Ik weet beter waar ik naartoe wil. Ik sta meer open/ vertrouw op mijn gevoel. Durf meer mijn mening te geven. Door de oefeningen die ik heb gedaan is er meer rust ontstaan en is het zeker gezelliger thuis.
Door de oefeningen heb ik zeker inzicht gekregen in mijn patronen, angsten en onzekerheid. Heel waardevol, ik sta aan het begin van meer naar mijzelf kijken/ luisteren en kan daar nu ook daadwerkelijk iets mee doen. Schrijven is daar een goede oefening voor. Na dit programma wil ik zeker door met Sandra’s begeleiding. Ik denk dat je als persoon langer nodig hebt om volledig om te schakelen. Het zou mij ontzettend motiveren om “echt” door te pakken.

Brigit


Lieve mooie vrouw,

Wat wil jij? Waar wil jij nu heen? Hoe wil jij je voelen? Wil je blijven staan waar je nu staat? Aanmodderen en op de huidige voet verder zonder die intense voldoening waarvan je weet dat die diep van binnen aanwezig is, in jou? Meer van hoe het nu is of heb je altijd het gevoel dat er meer mogelijk is en ben je klaar om stappen te maken, inzicht te krijgen en te leren hoe jij volledig jezelf kan zijn, van jezelf kan houden en vanuit die kracht jouw leven met vreugde en gemak te LEVEN?

Hoe zou het voelen om van ‘met frisse tegenzin, vage klachten en vermoeid je bed uit’ naar ‘zin in de dag die komen gaat’ Van ‘to do-lijstjes’ naar ‘ik wil doen-lijstjes’? Van ‘je achteraf voldaan voelen als je de ballen in de lucht hebt weten te houden’ naar ‘genieten van alle ballen in de lucht houden’? Mag dat met vreugde en gemak? Gun jij jezelf dat het ook met gemak mag? Wil jij flexibel omgaan met tegenslag, met inzicht en zonder angst je emoties doorleven, omarmen en weer te herstellen?

Wat houd je tegen om volmondig JA te zeggen tegen zelfscholing om te komen tot 100% jezelf zijn?
Het mooiste wat je kunt zijn is helemaal jezelf.

In Puur Liefde in je Relatie is voor moeders die vanuit volledige zelfliefde zichzelf toestemming geven he-le-maal zichzelf te zijn om van daaruit de liefdevolle vrouw en moeder met een missie te ZIJN en van daaruit impact te maken in het leven van hun partner en kind.

Vraag kennismakingsgesprek aan


Veelgestelde vragen

In de groepen die starten kun je gezamenlijk de online lessen volgen. De groepssessies zijn voor moeders. Als VIP zijn de begeleidingssessies naar keuze voor moeders alleen of samen met je partner (naar keuze).

Met het volgen van de modules ben je circa 2-4 uur per week bezig. Dit is geheel afhankelijk van de uitdagingen waar jij mee loopt en hoe gemakkelijk de oefeningen je afgaan. Daarnaast ga je oefenen in de praktijk, in je dagelijks leven; gewoon doen, proberen, ontdekken; het geleerde in de praktijk brengen.Verder is het fijn om dagelijks een momentje voor jezelf te creëren om te journallen. Geen must, ook geen minimale benodigde tijd, dit kan je invullen naar jouw behoeften en mogelijkheden. Zo ben je flexibel in je planning.

Een groep bestaat uit maximaal 7 moeders. Ik heb hiervoor gekozen, zodat er voldoende vertrouwen en een veilig gevoel kan ontstaan in de community. Er zijn 2 mogelijkheden voor de 2-wekelijkse groepscall, met een maximum van 4 per call. Daarnaast is er op deze manier voldoende aandacht voor iedereen.

Ja. Er is een mogelijkheid tot VIP begeleiding. Indien je hier interesse in hebt, geef dit aan in het kennismakingsgesprek en dan bespreken we de mogelijkheden.

Load More

Wil jij weten of dit programma in jóuw situatie de oplossing biedt? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan, waarin ik dit samen met jou kan bepalen. Je kunt dan ook al je resterende vragen stellen.

Vraag kennismakingsgesprek aan

Ik leer jou HOE omdat jij het waard bent
Jij DOET het werk om jouw missie te leven vanuit je hart
Geluk zit in jezelf & jij bent zelf degene die het eruit kan halen