Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Programma’s

Puur Mama

Een vierdaagse online-training waarin ik je uitnodig om te gaan zien, ervaren en voelen hoe mooi je bent. Om de waardering en voldoening voor wat je allemaal doet weer te gaan voelen diep van binnenuit. Wat is het wat jou tegenhoudt om zonder schuldgevoel of schaamte uit jouw schaduw te stappen en volledig in je kracht de moeder te zijn waar je al zo lang naar verlangt.

In deze vierdaagse online-training geef ik je inzichten, leer je hoe je die kennis inzet in het moederschap en laar ik je jouw waarde weer voelen. Een online-training zonder begeleiding.

Start: maandag 14 september 2020
Het is daarna mogelijk om op elk moment individueel te starten.

Lees meer…


Puur Liefde in je Relaties

In dit programma werk je onder begeleiding aan een mooie liefdesrelatie met jezelf. Huh? Ja, je leest het goed; je leert hoe je helemaal jezelf kunt zijn, je hart volgen om te groeien naar de mooiste volgende versie van jezelf en van daaruit je relatie met je partner, kinderen en alle dierbare mensen om je heen opnieuw vorm te geven. Wat je deelt zal zich vermenigvuldigen; wat zie je nu terug in je relaties en waar wil je heen; wat wil je delen om zich te vermenigvuldigen? Er is één relatie die je leven lang meegaat en dat is de relatie met jezelf.

Een programma met veel kennis, tools en begeleiding. Inclusief het bouwen van een liefdesrelatie met je partner, liefdevol communiceren, een verdieping om het vuurtje opnieuw óf verder op te stoken.

Start groep: maandag 18 januari 2021
Duur: 6 weken
Het is ook mogelijk om op je eigen moment individueel te starten.

Lees hier meer…


De Puur Moeder- en Pleegmoederschap Academie

In dit programma werk je onder begeleiding aan een pure balans voor je kind én voor jezelf. Niet eerst je kind in balans en dan jijzelf; kinderen leren door nabootsen, kinderen zien hoe jij het doet en doen na. Door het vinden van jouw unieke, eigen way of life, het vinden van jouw balans waarbij jij je energiek voelt, zin hebt in de dag die voor je ligt kun je jouw kind met meer gemak meenemen onder jouw liefdevolle vleugels en laten groeien.

Je werkt aan een liefdevolle verbinding met jezelf én je gezin. Je krijgt inzicht in de achtergrond van gedrag, emoties en eventuele fysieke belemmeringen. Je leert hoe je die kennis inzet om jouw gezin mee te nemen in jouw positieve stroom. Een zeer uitgebreid programma met heel veel kennis, tools en begeleiding.

Start groep: maandag 8 maart 2021
Duur: 16 weken
Het is ook mogelijk om op je eigen moment individueel te starten.

Lees meer…


Puur Kind

In dit programma werk je zonder begeleiding aan een pure balans voor je kind. Balans die voortkomt vanuit inzicht voor jou als ouder in je kind. Wie is jouw kind? Wat heeft jouw kind nodig? En wat vraagt dit van jou?

 

Je krijgt inzicht in de achtergrond van gedrag, emoties en eventuele fysieke belemmeringen. Je leert hoe je die kennis inzet om jouw gezin mee te nemen in jouw positieve stroom. Een ‘Do it yourself’- programma met online lessen (video’s en werkboeken) waarvan je helemaal zelf jouw tempo bepaald wanneer je de lessen volgt. Nu met BONUS les hoe je jouw inzicht omzet in oplossingen die werken voor jouw kind & BONUS sessie 1-op-1 met mij waarin ik je tips en adviezen kan geven om de gezondheid (gedrag, emoties en fysieke klachten) op liefdevolle en natuurlijke manier te verbeteren.

Start groep: maandag 21 december 2020
Duur: advies 4 weken (je houdt 3 maanden toegang tot de lessen en bonussen)

Lees meer…