Puur Kind

Wil jij vanuit inzicht in je kind impact maken in het leven van je kind?

Ontdek dat dit mogelijk is met méér liefde, vreugde en gemak!

Ieder kind, ieder mens, is uniek en óh zo bijzonder. Niet alle kinderen passen in de hokjesmaatschappij of functioneren in ons huidige onderwijssysteem: het unieke individu lijkt over het hoofd te worden gezien.

Als moeder voel je dat jouw kind zoveel mooier is dan dat het gezien wordt. Steeds vaker zijn er kinderen met een ‘stempeltje’: ADHD, ADD, autisme, hooggevoelig of hoogbegaafd, alsof het kind ‘anders’ is. Maar eigenlijk is het net zo uniek als alle andere kinderen. Als moeder zie je dat. Hoe frustrerend is het als de maatschappij je kind in een hokje probeert te plaatsen? Wordt de ware ik van een kind niet tekortgedaan door het te bestempelen? 

Heeft het kind zelf daadwerkelijk een probleem of beperking om wie hij werkelijk is, of is het vooral de omgeving die niet weet hoe om te gaan met de kwaliteiten van dit kind? Deze kinderen denken anders, voelen anders, zien anders en doen anders. Maar is dat een probleem? 

Vaak wordt het door de maatschappij en het onderwijssysteem als probleem gezien. Terwijl dat de verkeerde ingang is. Want het kind voelt zich minder en minder begrepen. Het kind voelt zich niet goed genoeg zoals hij is.

Vaak moet het kind zich aanpassen aan de verwachtingen die worden gesteld door omgeving, school en leeftijdgenootjes, waardoor het kind emotionele of fysieke klachten kan gaan ontwikkelen en niet lekker in zijn vel zit. Aanpassen aan de verwachtingen verwijdert een kind steeds verder van wat zijn hart hem ingeeft.

Therapie, begeleiding, medicatie; regulier is alles erop gericht om het ‘probleem’ op te lossen. Uiteraard gebeurt dit met de beste bedoelingen voor het kind en ik wil dit ook niet bestempelen als ‘goed of fout’. 

Maar jij weet vast dat hetgeen als ‘probleemgedrag’ wordt bestempeld, met de juiste manier van omgang helemaal geen probleem is, maar juist een kwaliteit!

Deze kwaliteiten gaan veel verder dan ‘braaf luisteren’. Het gaat over kwaliteiten als intens waarnemen, sneller ontwikkelen, sneller denken en doen, goed kunnen leren en juist daardoor afdwalen door het gebrek aan uitdaging: het kind heeft geen aansluiting op het reguliere onderwijssysteem. 

Daardoor kan een kind zichzelf dom voelen en een negatief zelfbeeld ontwikkelen. Onterecht! Elke kind heeft kwaliteiten en die laten zich niet meten in rapportcijfers. 

ADHD, ADD, autisme, nieuwetijdskind, hooggevoelig of hoogbegaafd?

Laten we het loskoppelen van etiketjes en kijken wat past bij het individuele kind. Waar loopt het kind tegenaan en hoe kunnen we het daarbij zo goed mogelijk helpen? 

Maar tegelijkertijd zie jij een kind die niet tot volle bloei komt, niet zijn mooiste versie van zichzelf laat zien. Een kind dat steeds meer gaat geloven in hoe de omgeving hem ziet, het lijkt zelfs wel of je kind zich gaat herkennen in dat plaatje met alle gevolgen voor zijn zelfbeeld.


Waar wil je heen?

Je wilt dat jouw kind zijn mooiste kwaliteiten gaat inzien en erop vertrouwt dat hij veel meer is dan de etiketjes die hij opgespeld krijgt. Een kind die zichzelf is, zijn mooiste zelf en vol vertrouwen zijn hart durft te volgen. Hoe zorg je ervoor dat het jouw kind in zichzelf gaat geloven en zijn mooiste kanten – die jij wel ziet – zelf gaat zien? Want er zijn waarschijnlijk heel veel mooie dingen hij in zich heeft, maar hij ziet ze niet of nauwelijks, omdat de focus niet daarop ligt. Wat nou als jij het gevoel in jouw kind van te kort schieten kunt oplossen? Jij als deskundige van jouw kind kunt al die mooie kleine dingen laten uitgroeien tot grote door de focus, door de aandacht die je eraan geeft. Wat je aandacht geeft groeit.

Waar verlang jij naar?

  • Wat is jouw diepste verlangen? Waar wil jij met jouw kind staan over 3 maanden? En hoe kom je daar?
  • Wil je jouw kinderen meenemen in jouw energieke, liefdevolle flow, zorgen dat ze – ondanks alle omstandigheden – lekker in hun vel zitten, zich veilig voelen bij jou en dat over een paar weken ook buiten jouw veilige bubbel gaan laten zien?
  • Wil jij een kind dat straalt, veerkrachtig omgaat met tegenslagen en ‘gewoon’ zichzelf is en gezien wordt?


 

Mijn naam is Sandra

Samen met mijn man Dorus woon ik in Berkhout en zijn wij na een lange wens ouders geworden van 5 kinderen. Twee pleegkinderen David en Michelle kwamen bij ons wonen, met ‘rugzakjes’ compleet. Een prachtige en liefdevolle taak waardoor ik elke dag weer leer & groei. Niet lang daarna werden Roy en Gijs geboren en kwam Sep daar snel achteraan.

Het afgelopen jaar kreeg ik uitdagende hindernissen op mijn pad, waardoor ik als moeder en mentor weer verder gegroeid ben om mijn kinderen nóg bewuster te begeleiden van

  • Zich gepest voelen tot zelfverzekerd zijn
  • Zichzelf niet laten zien tot gaan staan voor wie je bent
  • Van tegenzin naar met veel zin naar school
  • Van zich onbegrepen voelen naar zichzelf begrijpen
  • Van weerstand tegen veranderingen naar zelfinzicht en leren hoe je mee kunt bewegen zonder jezelf daarin te verliezen

Laat me je meenemen in mijn flow.
Ik wil jou leren hoe jij door meer inzicht in jouw kind stappen kunt maken naar een kind die (onbewust) voelt wat zijn goud is met simpele tools. Jij kan dit ook! En dat is precies waarom ik juist nu mijn programma Puur Kind heb ontwikkeld.


 

Puur Kind

Puur Kind is voor moeders met een missie, moeders, pleegmoeders, adoptiemoeders die in verbinding met hun hart & kind impact willen maken in het leven van hun kind met de L.I.E.F.-methode. 

Ik leer jou door middel van inzicht in de ontwikkeling van jouw kind welke stappen jij kunt maken om het goud in jouw kind aan te wakkeren.

Ik leer jou wat jij kunt doen om jouw kind te laten stralen van binnenuit en vol zelfvertrouwen zijn hart kan volgen.

Een ‘do it yourself’- programma van 4 weken, maar nu met BONUS 1-OP-1 Sessie met mij om de diepte in te gaan en jou met tips en inspiratie te helpen om dat goud in jouw kind naar boven te halen. In verbinding met jouw hart & kind kun jij impact maken in het leven van jouw kind!


 

De Puur (Pleeg)moederschap Academie bestaat uit:

De Academie

Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn L.I.E.F. methode.  Puur Mama is een programma van actie en praktische tools. Deze worden online beschikbaar gesteld in 6 lessen. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om volledig inzicht te krijgen & de stappen te zetten om jouw kind laten stralen.

Bonus 1-op-1 sessie met Sandra

Wie instapt vóór 21 december ontvangt een gratis 1-op-1 sessie live / online waarin je jouw grootste uitdagingen aan mij kunt voorleggen en ik je met liefde inspireer en tips meegeef waarmee jij impact kunt maken in het leven van jouw kind.

Je investering is €350,-

Tijdelijke aanbieding voor slechts:

€150,-

YES! IK DOE MEE!


 

Wat moeders zeggen die ik heb mogen helpen:

Jouw kijk op probleemgedrag is zó anders, vernieuwend, positief en verfrissend. Het is zo waardevol om te leren kijken naar je kind door jouw bril, waardoor ze zoveel mooier worden. Je geeft praktische tips waarmee je ook echt impact kunt maken op je kind. Zoals jij het zelf zegt; het GOUD in je kind laten groeien. Liefdevol en simpel. Hiermee kan elke moeder impact maken!

Marjolein

Moeder van 3 kinderen

De reden dat ik startte met de begeleiding bij Sandra was omdat ik twijfelde over mijzelf en mijn opvoedkunde met mijn kinderen. Op een gegeven moment was ik, door kritiek van verschillende mensen, kwijt wat ik wil en hoe ik dat wil. Tijd was een obstakel die mij ervan had kunnen weerhouden om te investeren in mijzelf, maar dit is puur investeren in jezelf en betaalt zich dubbel terug qua energie en levensgeluk!

Kathrin

Moeder van 2 kinderen

Wat me aanspreekt in Sandra is haar positieve manier waarop ze zaken beschrijft en de tips waar ik écht wat mee kan! Bedankt Sandra!

Isabel

Moeder van 2 kinderen

Ik ben zo blij dat Sandra een fijne rots in de branding is voor mij en mijn uitdagingen rondom de kinderen. Ze overziet heel goed wat ik (nog) niet kan zien en dat geeft mij heel veel helderheid om liefdevol leiderschap te behouden in mijn gezin. Sandra’s inzicht en frisse blik heeft me al vele malen verder geholpen op het pad van mijn moederschap en ik ben echt de moeder die ik wil zijn. Haar visie sluit sowieso 100% aan bij wat ik voel in mijn hart, en ze is een super fijne brug in het helder verwoorden hiervan en omzetten in acties die daadwerkelijk leiden tot een fijne stroom in ons gezin! <3 Dankjewel Sandra, je bent echt fantastisch! De wereld heeft je nodig!!

Regina

Moeder van 4 kinderen


 

Lieve moeder,

Wat heeft jouw kind nodig? Welke impact wil jij maken in het leven van jouw kind?

Wil je blijven staan waar je nu staat? Aanmodderen, even vakantie, even afstand nemen en daarna weer op de huidige voet verder? Meer van hoe het nu is of heb je altijd het gevoel dat er meer mogelijk is en ben je klaar om stappen te maken, inzicht te krijgen en te leren hoe jij impact kan maken en het goud van je kind tot uiting te laten komen?

Waar verlang jij naar & Hoe zou het voelen als je daar bent?

Wat houd je tegen om volmondig JA te zeggen tegen zelfscholing om te komen waar je zo diep naar verlangt?

Puur Kind is voor moeders die zelf de regie willen pakken, vanuit meer inzicht stappen te zetten om impact te maken in het leven van hun kind.

Je investering is €350,-

Tijdelijke aanbieding voor slechts:

€150,-

YES! IK DOE MEE!


 

Veelgestelde vragen

Ja, je bent welkom je vragen te stellen aan mij op email sandra@puurpleegmoederschap.nl. Ik voorzie je daar van feedback indien gewenst!

Nee, je hebt 3 maanden toegang om de training te volgen. Ik raad wel aan de training vanaf start wekelijks te doen, omdat de lessen elkaar opvolgen.

Met het volgen van de online lessen ben je circa 0,5 tot 1 uur per week bezig. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de uitdagingen waar jij mee loopt en hoe gemakkelijk de oefeningen je afgaan. Daarnaast ga natuurlijk de stappen zetten om impact te maken, maar die zijn simpel en makkelijk toe te passen in je dagelijkse rituelen.

Load More

Je investering is €350,-

Tijdelijke aanbieding voor slechts:

€150,-

YES! IK DOE MEE!

Ik leer jou HOE omdat jij het waard bent
Jij zet de stappen om de IMPACT te maken