Puur Kind

Wil jij het mooiste in jouw kind naar boven halen zodat het zijn eigen GOUD weer voelt?


Jij voelt dat je impact kunt maken als moeder, met inzicht en praktische tools kun jij je kind laten groeien naar zijn volgende mooiste versie.


Ieder kind is uniek en óh zo bijzonder. Je kind past niet in een hokjesmaatschappij en dit duidelijk maken bij school en instanties is een flinke uitdaging.

Als je kind zich ‘anders’, onbegrepen en ongezien voelt heeft hij/ zij vaak de neiging om zich aan te passen aan de verwachtingen, waardoor jouw kind steeds verder verwijdert van wie hij werkelijk is met als gevolg dat het niet lekker in zijn vel zit.

De algehele visie is het oplossen van het ‘probleem’, maar jij weet dat het ‘probleem’ een niet erkende kwaliteit is van je kind, waar ze moeite hebben mee om te gaan.

Deze vier-weekse online training leert jou hoe jij het mooiste in jouw kind naar boven haalt waardoor jouw kind zijn eigen GOUD weer voelt.

Je investering is:

€297,-

Ja, ik wil meedoen met Puur Kind


Hoe vaak herken jij dit?

  • Mijn kind voelt zich anders, afwijkend of gepest waardoor zijn zelfvertrouwen afneemt en een negatief zelfbeeld ontwikkelt. Zijn frustratie die daaruit voortvloeit heeft impact op ons hele gezin.
  • Mijn kind (en ik) hebben moeite met prikkels – een teveel of tekort aan prikkels – en ik vraag me af hoe ik aan ieders behoeften kan voldoen.
  • Mijn kind laat zich in de buitenwereld niet zien hoe ik mijn kind thuis zie. Ik weet niet wat ik kan doen zodat hij zichzelf durft te laten zien.
  • Ik voel veel weerstand bij mijn kind, waar hij eerder onder mijn vleugels moeiteloos omging met veranderingen. Hoe kan ik hem weer bewust meenemen in mijn liefdevolle flow?
  • Ik zie dat mijn kind zich niet snel thuis voelt zonder mij en ik weet niet hoe ik kan zorgen dat mijn kind gezonde weerbaarheid opbouwt, zijn grenzen bewaakt en zich kan laten zien.
  • Ik voel dat ik een grote bijdrage kan leveren in het proces van mijn kind, maar ik weet niet goed hoe of waar te beginnen.

Dan is deze training voor jou heel waardevol!

Een training van 4 weken met online leeromgeving met 6 modules om in verbinding met jouw hart & kind impact te maken in het leven van jouw kind! Elke module bestaat uit 2 of 3 videolessen en een werkboek met samenvatting en opdrachten.
Na aanmelding ontvang je direct inloggegevens en kun je aan de slag. Je houdt 6 maanden toegang tot de lessen. De tijdsinvestering is ongeveer 1 – 3 uur per les.


 

De inhoud van de modules Puur Kind

1. Ontwikkelingsfasen en Temperamenten

Een duik in de ontwikkelingsfasen van een kind & de leer van de temperamenten. Inzichten en tools die je direct simpel kunt toepassen waardoor je kind zich direct gevoeld, gezien en gesteund zal voelen. En een les over hoe je met je kind communiceert om van strijd naar gezelligheid te bewegen en vanuit een diepe verbinding met je kind de mooiste gesprekken tot stand brengt.

2. Onvoorwaardelijk ouderschap & Spiegelen

Onvoorwaardelijke liefde omzetten in onvoorwaardelijk ouderschap. En we duiken in spiegelgedrag; wat laat je kind jou zien met zijn gedrag, wat mag jij daarvan leren en hoe kunnen je dit bewust inzetten naar groei in jezelf én je kind.

3. Gevoelig kind & omgaan met prikkels en driftbuien

Wat vraagt het van jou om je temperamentvolle, gevoelige kind liefdevol te begeleiding? In deze module leer je praktisch hoe je jouw temperamentvolle kind vanuit rust en liefde kunt begeleiden bij oa. overprikkeldheid of driftbuien.

4. Probleemgedrag of kwaliteit?

Jouw kind is zo veel meer dan een etiketje. Ik neem je mee in mijn visie op probleemgedrag; ik kijk graag naar het hele kind en zijn kwaliteiten & neem je mee in de zeven bewustzijnsniveaus die je veel inzicht geeft waarom niet iedereen jou of je kind begrijpt.

5. Zo laat jij je kind weer stralen

In deze module leer ik je hoe jij jouw kind kan laten stralen van binnenuit en hem zelf zijn eigen GOUD kan laten voelen. Simpel, effectief en vanuit liefdevolle verbinding zul je lief-changing resultaten zien. Het mag met vreugde en gemak, lieve moeder.

6. Cadeautje voor jou

In deze module is het tijd voor jou! Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat kinderen nabootsen en precies aanvoelen wat er in jou leeft. Jij mag laten zien wat je je kind mee wilt geven; jezelf gunnen wat je je kind gunt. En dat is zoveel krachtiger dan iets 1000x zeggen. Ik geef je inzichten en tools waarmee je jouw hindernissen overwint & laat ik je zien hoe je de hindernissen van je kind waarin hij jou spiegelt kunt wegnemen.

Je investering is:

€297,-

YES! IK DOE MEE!


 

Puur Kind is geschikt voor moeders

  • met een open mind & de wil om te ontdekken wat past bij jouw kind; van proberen kun je leren ;-).
  • die zich bewust zijn dat zij een groot verschil kunnen maken in het leven van hun kind.
  • bereid zijn om NU te kiezen voor verandering, actie ondernemen om die verandering te creëren.


 

Lieve moeder,

Wat heeft jouw kind nodig? Wat heb jij nodig om jouw kind te geven wat je hem zo gunt?
Wil jij het vertrouwen van jouw kind in zichzelf laten groeien zodat hij zijn GOUD in de wereld durft te laten zien?

Dan is Puur Kind voor jou heel waardevol!

Puur Kind is voor moeders die de MOED hebben om vanuit helder inzicht en praktische tools stappen te zetten om impact te maken in het leven van hun kind.


 

Je investering is:

€297,-

YES! IK DOE MEE!


 

Wat moeders zeggen die ik heb mogen helpen:

Sandra’s inzicht en frisse blik heeft me al vele malen verder geholpen op het pad van mijn moederschap en ik ben echt de moeder die ik wil zijn. Haar visie sluit sowieso 100% aan bij wat ik voel in mijn hart, en ze is een super fijne brug in het helder verwoorden hiervan en omzetten in acties die daadwerkelijk leiden tot een fijne stroom in ons gezin! <3 Dankjewel Sandra, je bent echt fantastisch! De wereld heeft je nodig!!

Regina

Deze training is de moeite zo waard! Doe het! Het verrijkt je kennis en het is een investering in je gezin! Het is GOUD waard!
Bedankt Sandra!

Mirelle

Wouw, Sandra. Je motiveert mij om meer uit mijzelf te halen waardoor ik zo duidelijk voel waar ik heen wil met ons gezin! Bedankt, dit had ik nu nodig!

Evelien

Bedankt voor deze mooie bewustwording!

Carolien


 

Lieve moeder,

Voel jij dat je een grote bijdrage kunt leveren in het proces van jouw kind, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Door de inzichten in deze training en de praktische tools heb je een fijne gereedschapskist waar je uit kunt putten om in elke fase, op elk moment de tool te vinden die past bij jouw kind. Neem je kind mee in jouw liefdevolle inspiratie die je opdoet en laat jouw licht schijnen in het leven van jouw kind.

Je investering is:

€297,-

YES! IK DOE MEE!


 

Veelgestelde vragen

Ja, je bent welkom je vragen te stellen aan mij op email sandra@puurpleegmoederschap.nl. Ik voorzie je daar van feedback indien gewenst!

Nee, je hebt 6 maanden toegang om de training te volgen. Ik raad wel aan de training vanaf start binnen 4 tot 6 weken te doen, omdat de lessen elkaar opvolgen.

De tijd verschilt per module en per les, maar je kunt rekenen op circa 1 tot 3 uur per week. De tools die je aangereikt krijgt zijn met vreugde en gemak toe te passen. Ik hou van simpel en effectief.

Load More