Puur Liefde in je Relaties

Wil jij in verbinding met je hart een unieke, eigen relatie creëren met jezelf én je partner?

Ontdek dat dit mogelijk is met méér liefde, vreugde en gemak!

Jij neemt je (pleeg)kinderen op in je hart en geeft ze liefde. Je begeleidt ze op hun weg en vult hun ‘rugzakje’ met iets moois. Ze horen bij jou tot ze hun eigen weg gaan vervolgen, op eigen benen kunnen staan en hun leven zelfstandig vormgeven.

 • Voel jij die diepe waardering nog, of weet je – met je hoofd ipv je hart – dat je mooie dingen doet?
 • Voel jij je gewaardeerd voor wat je allemaal doet?
 • Ontvang jij regelmatig complimentjes over hoe lekker jouw eten was?
 • Hoe fijn het is dat jullie huis zo heerlijk schoon en opgeruimd is en je het zo gezellig hebt gemaakt?
 • Dat je zo liefdevol voor je kinderen zorgt?

– OF –

 • Voelt het heel ondankbaar hoe iedereen aan tafel zit te klagen dat ze geen trek hebben in wat jij hebt gemaakt?
 • Niemand ziet dat je hebt schoongemaakt en iedereen met vieze schoenen naar binnen walst?
 • Krijg je een grote mond van een puber en denk je; doe ik het hier nou voor?

Opvoeden is voorleven; voel jij je dankbaar dat je dit mooie kind een warm plekje onder jouw liefdevolle vleugels geeft? Komt die diepe waardering voor jezelf voort ui je diepste zelf? Als je dat weer kunt voelen, voel je de grote pubermond misschien wel als compliment! Een compliment dat jouw pleegkind zich ondanks zijn onveilige verleden zó veilig voelt bij jou dat hij zelfs een grote mond durft te geven en volledig puber durft te zijn. Zichzelf durft te laten zien met al zijn hormonen.

Die diepe dankbaarheid voelen vraagt inzicht in hoe emoties vs gedachten werken en hoe je die kunt shiften. Voel je die dankbaarheid al, de waardering van jezelf VOOR jezelf? Voel je de liefde voor jezelf? Hoeveel hou jij van JEZELF? Kun jij – als je naakt voor de spiegel staat – volmondig tegen jezelf zeggen; ‘Ik hou van jou!’ ?


Waar wil je heen?

Hoe zorg je ervoor dat het gezellig is aan tafel en dat je je niet aangesproken voelt als ze een opmerking over het eten maken? Daar is maar 1 antwoord op: dat is zorgen dat die gevoelige snaar, dat gevoel van te kort aan dankbaarheid, zelfwaardering en zelfliefde in jou wordt aangepakt, omarmd, gezien en dat je van daaruit leert te shiften naar wat je WEL wilt voelen. Want er zijn wrsl ook hele mooie andere dingen die om je heen gebeuren, maar je ziet ze niet of nauwelijks. Je mist ze omdat je focus niet daarop ligt.

Wat nou als je het gevoel van een te kort kunt oplossen? Dat je van daaruit ook de oplossingen ziet hoe je gezellige momenten aan tafel creëert. Dat je die kleine dingen weer ziet; die ene mooie glimlach onder het eten. Die stralende ogen als ze thuiskomen. Dat je intens kan genieten, groots kan genieten van die mooie kleine dingen. En hoe de dankbaarheid voor die kleine dingen uitgroeit tot grote door de focus, door de aandacht die je eraan geeft. Wat je aandacht geeft groeit.

Waar verlang jij naar?

 • Wat is jouw diepste verlangen? Waar wil jij met jouw gezin staan over 3 maanden? En hoe kom je daar?
 • Wil je jouw (pleeg)kinderen meenemen in jouw energieke, liefdevolle flow, zorgen dat ze – ondanks alle omstandigheden – lekker in hun vel zitten en zich veilig voelen bij jou?
 • Wil je je energiek voelen? Energie en ruimte in je hoofd en je agenda hebben voor jezelf én je partner en kinderen naast alle verplichtingen van therapie, school, sport en o ja, je werk?
 • ’s Avonds na een drukke dag zin hebben in dat verjaardagsfeestje van je lieve vriendin, je mooiste jurkje aantrekken en jezelf opdoffen voor een avondje uit?


 

Mijn naam is Sandra

Samen met mijn man Dorus woon ik in Berkhout en zijn wij na een lange wens ouders geworden van 5 kinderen. Twee pleegkinderen David en Michelle kwamen bij ons wonen, met ‘rugzakjes’ compleet. Een prachtige en liefdevolle taak waardoor ik elke dag weer leer & groei. Niet lang daarna werden Roy en Gijs geboren en kwam Sep daar snel achteraan.

Naast vrouw van werd ik moeder van 5 kinderen in een periode van 3 jaar tijd. Een live-changing periode waarin we naast het zorgen voor onze kinderen en het bevlogen runnen van onze bedrijven zochten wij een nieuwe balans met elkaar als geliefden. We vroegen ons af: Hoe onderhouden we een liefdevolle relatie naast het ouderschap en een druk leven? Dat antwoord vonden wij in onszelf. Niet de relatie leven ‘zoals het hoort’, maar helemaal invulling geven hoe het past bij ons. Niet toeleven naar die ene mooie vakantiedagen, maar genieten van de dagelijkse dingen en ernaar uitkijken dat je partner thuiskomt na werk of sporten.

Laat me je meenemen in mijn flow. Als moeder van 5 kinderen, een man met een bedrijf, zelf een bedrijf, onze dieren op de boerderij en een bruisend sociaal leven maak ik bewuste keuzes; ik heb tijd voor mijzelf, voor mijn kinderen én voor de liefde van mijn leven, ik hou ruimte in de agenda om ons heerlijk te vervelen in onze pyjama of we bedenken spontane acties waar WIJZELF zin in hebben.

Ik wil dat bevlogen, liefdevolle moeders meer in verbinding met hun hart de geliefde worden die zij wil zijn en daarmee impact maken in het leven van haar kind én partner. En dat is precies waarom ik mijn programma Puur Liefde in je Relatie heb ontwikkeld.


 

Puur Liefde in je Relaties

Puur Liefde in je Relaties is voor moeders die naast het moederschap hun liefdesverbinding met hun hart & hun partner willen laten groeien naast & in combinatie met het ouderschap. Ik leer je jouw authentieke zelf te zijn, je bewust te zijn van jouw missie & begeleid jou hoe jij komt tot zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-vertrouwen als basis voor de relatie met jezelf én die met je partner. Ik leer je wat je nodig hebt om te WORDEN WIE JE WILT ZIJN. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet wat je vaardigheden en talenten zijn, des te groter zal je zelfvertrouwen zijn. Des te gemakkelijker zal het zijn om je eigen pad te bewandelen in het leven.

Met de LIEF-methode leer ik jou HOE jij een powervrouw wordt; Liefdevol, energiek en vol focus op jouw missie. Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf. Een vrouw die goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor haar partner én zichzelf! Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn. Opvoeden is voorleven. Dat is exact wat we samen in 6 weken gaan bereiken in Puur Liefde in je Relatie.

In 6 weken gaan we de basis leggen voor een duurzaam & liefdevolle relatie met jezelf. Door het implementeren van een LIEF-changing systeem in jouw leven krijg jij jouw missie helder en weet je HOE je die vorm kunt geven. Een systeem wat er helemaal voor zorgt dat jij in verbinding met jouw hart & partner impact kunt maken in het leven van jouw kind.


 

Puur Liefde in je Relaties bestaat uit:

 

Sandra; holistisch mentor

Ik begeleid je door de modules heen en help je om jouw individuele hindernissen te overwinnen. Ik kan je als mentor begeleiden in het proces, de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen & waar nodig geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont, want JIJ gaat het DOEN!

Er zijn 3 groepsbegeleidingsmomenten van 1,5 uur waarin we de diepte in gaan op de voor jouw individuele vraagstukken die jij tegenkomt op jouw reis door de Academie. De toegevoegde waarde van groepssessies is dat iedereen meedoet vanuit volledige committent en accountability. Delen is vermenigvuldigen.

De sessies zijn onder mijn begeleiding waarin ik je help inzicht te krijgen en tips geef om de volgende stap te kunnen zetten.

 

De online leeromgeving

Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn L.I.E.F. methode. De Puur Liefde in je Relaties is een programma van actie en praktische tools. Deze worden online beschikbaar gesteld in 3 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om meer liefde te voelen, te geven en ontvangen in de relatie met jezelf, je partner en je kinderen.

De ‘Village’

It takes a village to raise a child

Het online community waarin ik je antwoord geef op al je vragen tussen de sessies door. Buiten de begeleidingsmomenten ben ik er helemaal voor je, zodat je altijd kunt blijven groeien, je stappen kunt blijven zetten én waar je elkaar inspireert en ondersteunt. Je kunt hier met al je vragen terecht en je kunt bijvoorbeeld situaties voorleggen waar je feed back op wilt ontvangen. Dit kan 1-op-1 met mij of met de gehele community waar je leert van en met elkaar, elkaar inspireert en ondersteunt.


 

De 3 onderdelen van Puur Liefde in je Relaties

1. De relatie met jezelf

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf. Het mooiste wat jij in je relatie kunt brengen dat ben jijzelf.  Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.  Zelfliefde hoort daar he-le-maal bij. Door vanuit liefde voor jezelf naar jezelf te gaan kijken, van jezelf te leren wat je anders wilt – zonder jezelf te veroordelen – kom je in een nog diepere verbinding met jezelf & de mensen die je lief hebt en voel je WAT je anders wil en HOE je het wilt. In deze module ga je jouw volgende mooiste versie ontdekken.

2. De relatie met je partner

Naast het ouderschap samen de liefde in jullie relatie laten groeien door elkaar te stimuleren helemaal jezelf te zijn, elkaar te accepteren met al je eigenaardigheden, elkaar de vrijheid geven zonder angsten, liefdevol te communiceren en het vuurtje aan te wakkeren. Door de diepe verbinding met je partner op te zoeken jouw missie, jullie missie helder krijgen en gaan leven. Een relatie vormgeven zoals je hart je ingeeft, je hart volgen en alle verwachtingen loslaten.

3. De relatie met je kind

Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.  Zelfliefde hoort daar he-le-maal bij. Je leert in deze module de relatie met je kind vernieuwen, verdiepen. Zelfliefde en zelfvertrouwen laat je groeien in je kind. In de spiegel kijken van je kind, leren en groeien in het moederschap. Een nog diepere relatie met je kind aangaan.

 

Vraag kennismakingsgesprek aan

 


 

Lieve moeder,

Wat wil jij? Waar wil jij nu heen? Hoe wil jij je voelen? Wil je blijven staan waar je nu staat? Aanmodderen en op de huidige voet verder zonder die intense voldoening waarvan je weet dat die diep van binnen aanwezig is, in jou? Meer van hoe het nu is of heb je altijd het gevoel dat er meer mogelijk is en ben je klaar om stappen te maken, inzicht te krijgen en te leren hoe jij volledig jezelf kan zijn, van jezelf kan houden en vanuit die kracht jouw leven met vreugde en gemak te LEVEN?

Hoe zou het voelen om van ‘met frisse tegenzin, vage klachten en vermoeid je bed uit’ naar ‘zin in de dag die komen gaat’ Van ‘to do-lijstjes’ naar ‘ik wil doen-lijstjes’? Van ‘je achteraf voldaan voelen als je de ballen in de lucht hebt weten te houden’ naar ‘genieten van alle ballen in de lucht houden’? Mag dat met vreugde en gemak? Gun jij jezelf dat het ook met gemak mag? Wil jij flexibel omgaan met tegenslag, met inzicht en zonder angst je emoties doorleven, omarmen en weer te herstellen?

Wat houd je tegen om volmondig JA te zeggen tegen zelfscholing om te komen tot 100% jezelf zijn?
Het mooiste wat je kunt zijn is helemaal jezelf.

De Puur Pleegmoederschap Academie is voor moeders die vanuit volledige zelfliefde zichzelf toestemming geven he-le-maal zichzelf te zijn om van daaruit de liefdevolle moeder met een missie te ZIJN en van daaruit impact te maken in het leven van hun kind.

Vraag kennismakingsgesprek aan


 

Veelgestelde vragen

Dat begrijp ik goed, je twijfel hierin. In een gesprek voorafgaand aan het programma gaan we de diepte in rondom jouw problemen en specifieke behoeften. Als ik denk dat ik je helpen kan bied ik je het programma aan. Indien ik denk dat ik niet de juiste persoon ben zal ik dat eerlijk aan je vermelden.

Mijn programma is geschikt voor alle moeders die zichzelf verder willen ontwikkelen. Er zijn verdiepingen en thema’s die vaak romdom pleegkinderen een rol spelen, maar lang niet allemaal specifiek en alleen voorkomen in pleeggezinnen. Denk aan hechten en puberteit.

Met het volgen van de modules ben je circa 2-4 uur per week bezig. Dit is geheel afhankelijk van de uitdagingen waar jij mee loopt en hoe gemakkelijk de oefeningen je afgaan. Daarnaast ga je oefenen in de praktijk, in je dagelijks leven; gewoon doen, proberen, ontdekken; het geleerde in de praktijk brengen.

Verder is het fijn om dagelijks een momentje voor jezelf te creëren om te journallen. Geen must, ook geen minimale benodigde tijd, dit kan je invullen naar jouw behoeften en mogelijkheden. Zo ben je flexibel in je planning.

Een groep bestaat uit maximaal 7 moeders. Ik heb hiervoor gekozen, zodat er voldoende vertrouwen en een veilig gevoel kan ontstaan in de community. Er zijn 2 mogelijkheden voor de 2-wekelijkse groepscall, met een maximum van 4 per call. Daarnaast is er op deze manier voldoende aandacht voor iedereen.

Ja. Er is een mogelijkheid tot VIP begeleiding. Indien je hier interesse in hebt, geef dit aan in het kennismakingsgesprek en dan bespreken we de mogelijkheden.

Load More

Wil jij weten of dit programma in jóuw situatie de oplossing biedt? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan, waarin ik dit samen met jou kan bepalen. Je kunt dan ook al je resterende vragen stellen.

Vraag kennismakingsgesprek aan

Ik leer jou HOE omdat jij het waard bent
Jij DOET het werk om jouw missie te leven vanuit je hart
Geluk zit in jezelf & jij bent zelf degene die het eruit kan halen