Puur Mama

Voor moeders die achter de feiten aanlopen en ruimte willen voor zichzelf; omdat ze weten dat de oplossing in zichzelf ligt en zij alleen een liefdevolle reminder nodig hebben om puur jezelf te kunnen zijn en de energieke flow weer te ervaren.

Moeders en pleegmoeders die voelen dat zij een veel grotere impact kunnen maken in de wereld van henzelf en hun kind, een grotere potentie in zich hebben. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is je vrij kunnen bewegen door belemmerende gedachten en patronen uit je hoofd weg te halen.

Door je eigen energie weer te voelen en de weg die je hart je wijst te volgen.

In deze training help ik je terug te komen bij jezelf, zodat je van daaruit het leiderschap binnen je gezin met liefde kunt dragen en daarmee rust en ruimte biedt voor het ontplooiien van je opgroeiende kinderen.

Je ontvangt in deze vierdaagse online-training videolessen en werkboeken, zodat je jouw missie helder gaat voelen en bijbehorende acties weer helder gaat voelen.

Na deze vierdaagse voel je hoe je uit je schaduw vandaan stapt en de moeder wordt waarmee je de impact maakt op je kind waar je al zo lang naar verlangt.

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf.
Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.

 

Je investering is €97,-

 

Nu voor:

€27,-

Ja, ik wil meedoen met Puur Mama


Hoe vaak denk jij ‘oeps, dit geldt stiekem ook voor mij?

  • Ik laat me kleinhouden door mijn omgeving en mezelf waardoor het me niet lukt de hindernissen die voor me liggen structureel op te lossen.
  • Iets in mij houdt me tegen te komen waar ik heen wil.
  • Ik stap vaak terug in mijn oude vertrouwde routine, het lukt me niet om vol te houden en stappen te blijven zetten.
  • Ik mis de helderheid en creativiteit om met gedoetjes in mijn gezin luchtiger en meer in verbinding om te gaan.
  • Ik mis de steun van mijn omgeving waardoor ik niet de keuzes durf te maken die ik wel voel, en ik verlang naar mensen om me heen die hetzelfde zien als ik.

Dan is deze training voor jou heel waardevol!

Je gaat leren zonder schuldgevoel enkele ballen voor je uit te rollen & niet langer in de lucht houden, omdat je jezelf de tijd en de ruimte gaat gunnen. Vanuit een groeiende zelfwaardering ga je jezelf structureel op de eerste plaats zetten. Niet vanuit ego, maar vanuit je hart. Wat jij allemaal voor je kind doet is heel bijzonder en dat ga je meer en meer voelen en waarderen. Dat vraagt diepgang in jezelf.

Waar kom je vandaan, welke levenslessen draag jij met je mee, welke overtuigingen heb je in je? In deze training leer je die vanuit inzicht doorleven en omzetten in kracht. Krachtig en energiek zodat je zonder handrem kan doen waar jij blij van wordt.De inhoud van de training Puur Mama

1. Mooie Moeder

In deze les laat ik je de waardering en voldoening voor wat je allemaal doet weer voelen, diep van binnenuit. Om vol liefde naar jezelf te gaan kijken zonder schaamte en schuldgevoelens.

2. Mooi Verhaal

Welke belemmerende overtuigingen heb jij meegenomen van jouw ouders en omgeving; welk verhaal vertel jij jezelf waardoor jij jezelf tegenhoudt de moeder en vrouw te zijn die je eigenlijk wilt zijn?

3. Mooie Kracht

Iedereen heeft zijn pijnen en trauma’s die je (on)bewust met je meeneemt. Waar remmen die jou om volledig in je kracht te gaan staan?

4. Mooie Missie

Welke impact wil jij maken op jouw kind en hoe geef je ze die mee? Ik laat je jouw waarde en missie weer voelen en leer je hoe je dit neerzet.

 

Je investering is €97,-

 

Nu voor:

€27,-

Yes! ik doe mee!Waar verlang jij naar?

  • Wil jij diep van binnen weer voelen wat je op deze wereld neer wilt zetten, wat je jouw kind voor wilt leven?
  • Wil jij zonder rem voelen wat je wilt neerzetten in jouw wereld, je niet meer klein houden maar voluit leven vanuit je hart?
  • Wil jij voorleven vanuit je hart, zodat je kind van jou leert hoe hij zijn hart mag leren volgen, mag gaan vertrouwen op wat zijn hart hem ingeeft?
  • Wil jij de handrem niet meer voelen, dat zogenaamde ‘glazen plafond’ doorbreken?

Vaak zijn wij het zelf die onszelf afremmen om te doen wat we écht willen doen voor onszelf en onze kinderen. Deze handrem zorgt ervoor dat je je al tijden niet echt puur je mooiste zelf voelt en je niet kunt doen wat je wilt doen. Je wordt belemmerd om jouw missie te leven.Hoe werkt het?

Elke module bestaat uit een videoles en werkboek met samenvatting en opdrachten.
Na aanmelding ontvang je direct inloggegevens en kun je aan de slag. Je houdt 3 maanden toegang tot de lessen. De tijdsinvestering is ongeveer 1 – 3 uur per les.


 

 

Je investering is €97,-

 

Nu voor:

€27,-

Yes! ik doe mee!


 

Wat moeders zeggen die ik heb mogen inspireren:

Wouw, Sandra. Je motiveert mij om meer uit mijzelf te halen waardoor ik zo duidelijk voel waar ik heen wil met ons gezin! Bedankt, dit had ik nu nodig!

Evelien

Dankzij Sandra weet ik weer wat mijn mama-missie is, ik kijk vol vertrouwen uit naar meer!

Sanne

Tijdens mijn ontdekkingstocht om mijzelf te vinden, te voelen wie ik werkelijk ben en wie ik wil zijn – voor mezelf, voor mijn man en voor mijn kinderen – kwam ik Sandra tegen. Het is confronterend om in de spiegel te kijken, maar Sandra begeleid heel liefdevol en leert je hoe je met meer liefde naar jezelf mag kijken.

Mariska

Bedankt voor deze mooie bewustwording!

Carolien

Sandra’s inzicht en frisse blik heeft me al vele malen verder geholpen op het pad van mijn moederschap en ik ben echt de moeder die ik wil zijn. Haar visie sluit sowieso 100% aan bij wat ik voel in mijn hart, en ze is een super fijne brug in het helder verwoorden hiervan en omzetten in acties die daadwerkelijk leiden tot een fijne stroom in ons gezin! <3 Dankjewel Sandra, je bent echt fantastisch! De wereld heeft je nodig!!

Regina

Bedankt voor je mooie boek en deze vierdaagse training! Ik heb het met veel plezier gelezen en gevolgd. Ook fijne werkboeken om je inspiratie nog eens terug te lezen.

Cora

Ik kan weer van mijn kinderen genieten en ben weer trots op hen. Ik begin mijn innerlijke rust weer te vinden. Ik zou de begeleiding van Sandra zeker aanraden! Voor iedereen!

Kathrin

Sandra liet me zien dat schuldgevoelens niet nodig zijn, dat je fouten mag maken, dat je hard kunt werken, dat je lief mag hebben, dat kinderen tegen je opkijken juist als ze helemaal jezelf bent en goed voor jezelf zorgt. Sandra inspireert mij om dit voor te leven!

      Susanna

“Nee” zeggen stond al een tijdje om mijn lijstje, dankzij deze inzichten weet ik weer waar ik heen wil en waar ik ‘nee’ tegen mag zeggen. Geef ik mezelf niet volledig meer weg en zorg ik goed voor wat ik en mijn kinderen nodig hebben.

Simone

Ik heb je online training met veel plezier gevolgd. Ik ben alleenstaande moeder en was daarvoor ook pleegmoeder. Ik leerde dat liefzijn voor jezelf soms ook loslaten betekent. Ik herken mijzelf in veel dingen die je zegt en dat voelt fijn, een beetje als opluchting dat ik dit mag ervaren zoals ik het ervaar. 

Vooral het uitzoomen heeft me veel inzicht gegeven, waardoor ik niet blijf hangen of mee beweeg in de sfeer van een niet meewerkend kind, maar focus blijf houden op wat er ook is, wat mooi is, waardoor ik uit die neerwaartse spiraal blijf.

Ook ik dacht ‘eerst mijn kind, dan kom ik wel’ maar ik kwam nergens aan toe en was absoluut niet de leukste versie van mijzelf. Door goed voor mijzelf te blijven zorgen en te voelen wat ik nodig heb, ben ik een veel leukere moeder voor mijn kind. Het gaat met vallen en opstaan, maar met de tips en inzichten uit deze vierdaagse training gaat dat mij lukken en voel ik weer energie!

Mariëlle


 

Lieve moeder,

Wees lief voor jezelf als je nu denkt: “O, had ik maar…” Iedereen heeft zijn levenslessen en loopt wat scheurtjes en deuken op en die mag je op in jouw tempo omzetten in kracht. Door het diep en puur doorvoelen van jouw levenslessen kom je van verlangen naar werkelijkheid en leef je jouw kind voor hoe jij jouw lessen omzet in kracht & hoe je vanuit die kracht jouw licht in jouw wereld, in jouw gezin laat schijnen.

Waar verlang jij naar en wat of wie heb jij nodig om daar te komen?
Je bent het waard om leiderschap te pakken en dat wat jij je kind zo gunt nu jezelf te gunnen zodat je dit vanuit hartsvervinding met je kind kunt voorleven, kunt meegeven aan je kind.

 

Je investering is €97,-

 

Nu voor:

€27,-

Yes! ik doe mee!


 

Veelgestelde vragen

Nee, je hebt 3 maanden toegang om de training te volgen. Ik raad wel aan de training vanaf start binnen 1 week te doen, omdat de lessen elkaar opvolgen.

Ja, je bent welkom je vragen te stellen aan mij op email sandra@puurpleegmoederschap.nl. Ik voorzie je daar van feedback indien gewenst!