Vierdaagse online-training Puur Mama

Ja, ik meld mij direct aan!

Wil jij écht de verdiepingsslag gaan maken en het beste uit jezelf halen in het moederschap én in het puur jezelf zijn in alle rollen die je vervult? Ontdek dat dit mogelijk is met méér liefde, vreugde en gemak!


 

Lieve bevlogen moeder,

Wat wil jij betekenen in het leven van jouw kind?

Je neemt je (pleeg)kinderen op in je hart en geeft ze liefde. Je begeleidt ze op hun weg en vult hun ‘rugzakje’ met iets moois. Ze horen bij jou tot ze hun eigen weg gaan volgen, op eigen benen kunnen staan en hun leven zelfstandig vormgeven.

Voel jij die diepe waardering nog voor wat je allemaal voor je gezin doet of weet je met je hoofd in plaats van met je hart dat je mooie dingen doet? Of mis je de waardering en hoor je vooral het klagen van de kinderen dat ze het eten niet lekker vinden en waarom hun favoriete broek nog niet is gewassen en raakt dit je?

Door de ballen die jij omhooghoudt, door het gebrek aan energie, door alles wat jij doet, ontbreekt vaak het diepe voelen. Je doet er werkelijk alles aan om je kinderen gelukkig te maken, maar ben jij dat zelf wel, diep vanbinnen? Jij bent de draaiende kracht achter jouw gezin. Je wilt van betekenis zijn voor jouw kinderen en misschien ook wel voor jouw omgeving.

Je mist de diepe voldoening van alles wat je doet als die niet in jou leeft!

Opvoeden is voorleven. Niet eerst je kind in balans en jij komt daarna wel. Nee, je mag jezelf bovenaan je prioriteitenlijstje zetten, je mag het jezelf gunnen om er voor jezelf te zijn. Je mag laten zien dat je jezelf belangrijk genoeg vindt om goed voor te zorgen. Je mag voorleven dat je jezelf niet hoeft weg te cijferen voor een ander, want een moeder die goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor haar kind. Leef jij voor dat je jezelf belangrijk vindt, kiest voor jezelf en goed voor jezelf zorgt? Geef je je kinderen het goede voorbeeld in de zin dat je jezelf voedt: zowel letterlijk de voeding van je lichaam, maar minstens zo belangrijk de voeding voor je geest?

Vraag jezelf eens af: hoeveel hou je van jezelf? Kun jij, als je naakt voor de spiegel staat, volmondig tegen jezelf zeggen: “Ik hou van jou?”


Waar wil je heen?

Je wilt graag diep van binnen weer voelen wat je op deze wereld neer wilt zetten, wat je jouw kind voor wilt leven. Je wilt geen rem meer voelen op wat je wilt neerzetten in jouw wereld, je niet meer klein houden maar voluit leven vanuit je hart & voorleven vanuit je hart, zodat je kind van jou leert hoe hij zijn hart mag leren volgen, mag gaan vertrouwen op wat zijn hart hem ingeeft.

Je wilt de handrem niet meer voelen, dat zogenaamde ‘glazen plafond’ overstijgen. Vaak, of misschien wel altijd, zijn wij het zelf die onszelf afremmen om te doen wat we écht willen doen voor onszelf en onze kinderen.

Je wilt loskomen van die belemmeringen die jou ervan weerhouden te doen waar je blij van wordt. Ze zorgen ervoor dat je je al tijden niet echt opgewekt voelt en je kunt doen wat je wilt doen. Je wordt belemmerd om jouw missie te leven

Waar verlang jij naar?

  • Wat is jouw diepste verlangen? Waar wil jij met jouw gezin staan over 3 maanden? En hoe kom je daar?
  • Wil je jouw (pleeg)kinderen meenemen in jouw energieke, liefdevolle flow, zorgen dat ze – ondanks alle omstandigheden – lekker in hun vel zitten en zich veilig voelen bij jou?
  • Wil je je energiek voelen? Energie en ruimte in je hoofd en je agenda hebben voor jezelf én je partner en kinderen naast alle verplichtingen van therapie, school, sport en o ja, je werk?
  • ’s Avonds na een drukke dag zin hebben in dat verjaardagsfeestje van je lieve vriendin, je mooiste jurkje aantrekken en jezelf opdoffen voor een avondje uit?


Mijn naam is Sandra

Als jonge vrouw deed ik wat ik leuk vond, ik volgde mijn hart. Ik deed de studie Natuurgeneeskunde, werkte met mijn lievelingsdieren; paarden, had een druk sociaal leven en was pasgetrouwd.

Maar ik kwam elke ochtend vol frisse tegenzin mijn bed uit. Mijn lijf voelde altijd moe. Ik gaf dag in, dag uit mijn energie en liefde aan studie, werk, mijn paarden en aan iedereen om me heen, maar nam niet de moeite om die liefde in mijzelf te stoppen. Ook gezond eten was geen prioriteit en ik voelde mezelf te druk om tijd en liefde in mijn maaltijden te stoppen. Ik stond zelf niet op mijn lijstje van ‘de belangrijkste mensen voor mij…’

Nu ben ik een ondernemende vrouw en moeder van vijf kinderen. Ik help mee in het bedrijf van mijn man, help mee op de school van de jongste kinderen. Ik sta ’s morgens energiek om half 6 op, een uur eerder dan de kinderen, zodat ik tijd heb voor mijzelf. Ik ga dan mediteren, naar binnen, voelen waar ik heen wil en gedurende de dag zet ik de stappen in díé richting. Door te investeren in mijzelf, tijd te besteden aan mijzelf, mijzelf belangrijk te maken en door het opheffen van fysieke en emotionele blokkades die mij belemmerden te doen wat ik wilde doen, heb ik de energie om te doen wat ik wil doen. Ik geniet van het moederschap en pak leiderschap in de uitdagingen die ik tegenkom. Leiderschap vanuit zelfinzicht, zelfkennis en zelfvertrouwen.


 Puur Mama

Puur Mama is een vierdaagse online training waarin ik je uitnodig om te gaan zien, ervaren en voelen hoe mooi je bent. Om de waardering voor jezelf weer te gaan voelen, diep van binnenuit. Wat is het wat jou tegenhoudt om zonder schuldgevoel of schaamte uit je schaduw te stappen en volledig in je kracht de gaan stralen, in je kracht de moeder te zijn waarmee je die impact maakt op je kind waar je al zolang naar verlangt?

In deze vierdaagse training geef ik je inzichten, leer je hoe je jouw waarde weer voelt en bewust inzet in jouw gezin. Met de LIEF-methode leer ik jou HOE jij een powermama wordt; Liefdevol, energiek en vol helderheid in jouw missie.

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf.
Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.


De inhoud van de vierdaagse online training Puur Mama

1. Mooie Moeder

In deze les laat ik je de waardering en voldoening voor wat je allemaal doet weer voelen, diep van binnenuit. Om vol liefde naar jezelf te gaan kijken zonder schaamte en schuldgevoelens.

2. Mooi Verhaal

Welke belemmerende overtuigingen heb jij meegenomen van jouw ouders en omgeving; welk verhaal vertel jij jezelf waardoor jij jezelf tegenhoudt de moeder en vrouw te zijn die je eigenlijk wilt zijn?

3. Mooie Kracht

Iedereen heeft zijn pijnen en trauma’s die je (on)bewust met je meeneemt. Waar remmen die jou om volledig in je kracht te gaan staan?

4. Mooie Missie

Welke impact wil jij maken op jouw kind en hoe geef je ze die mee? Ik laat je jouw waarde en missie weer voelen en leer je hoe je dit neerzet.

Je investering is 

€67,-

YES! IK DOE MEE!


Wat moeders zeggen die ik heb mogen inspireren:

Wouw, Sandra. Je motiveert mij om meer uit mijzelf te halen waardoor ik zo duidelijk voel waar ik heen wil met ons gezin! Bedankt, dit had ik nu nodig!

Evelien

Dankzij Sandra weet ik weer wat mijn mama-missie is, ik kijk vol vertrouwen uit naar meer!

Sanne

Ik ben op ontdekkingstocht om mijzelf te vinden, te voelen wie ik werkelijk ben en wie ik wil zijn. Voor mezelf, voor mijn man en voor mijn kinderen. Het is confronterend om in de spiegel te kijken, maar Sandra begeleid mij liefdevol, geeft veel tips en tools hoe je dan met liefde naar jezelf blijft kijken.

Mariska

Bedankt voor deze mooie bewustwording!

Carolien

Sandra’s inzicht en frisse blik heeft me al vele malen verder geholpen op het pad van mijn moederschap en ik ben echt de moeder die ik wil zijn. Haar visie sluit sowieso 100% aan bij wat ik voel in mijn hart, en ze is een super fijne brug in het helder verwoorden hiervan en omzetten in acties die daadwerkelijk leiden tot een fijne stroom in ons gezin! <3 Dankjewel Sandra, je bent echt fantastisch! De wereld heeft je nodig!!

Regina

Ik kan weer van mijn kinderen genieten en ben weer trots op hen. Ik begin mijn innerlijke rust weer te vinden. Ik zou de begeleiding van Sandra zeker aanraden! Voor iedereen!

Kathrin

Bedankt, dit had ik net nodig.

Manon

Sandra liet me zien dat schuldgevoelens niet nodig zijn, dat je fouten mag maken, dat je hard kunt werken, dat je lief mag hebben, dat kinderen tegen je opkijken juist als ze helemaal jezelf bent en goed voor jezelf zorgt. Sandra inspireert mij om dit voor te leven!

Susanna

“Nee” zeggen stond al een tijdje om mijn lijstje, dankzij deze inzichten weet ik weer waar ik heen wil en waar ik ‘nee’ tegen mag zeggen. Geef ik mezelf niet volledig meer weg en zorg ik goed voor wat ik en mijn kinderen nodig hebben.

Simone


Lieve moeder,

Waar verlang jij naar en wat of wie heb jij nodig om daar te komen?
Kennis kun je tot je nemen uit een boek. Kennis integreren leer je door te proberen, door te ervaren, doen en ontdekken in real life. Als je iets graag wilt leren, zoek dan mensen om je heen die dat al kunnen, kijk hoe zij het doen en ontdek wat bij jou past. Niet een strategie kopiëren, een way of life kopiëren, maar zelf voelen wat goed voelt voor jou en dát gaan proberen en ervaren. Een boek lezen geeft kennis, maar als je het boek daarna in de kast zet en kennis niet in de praktijk integreert, staat de kennis in de boekenkast.

Wil jij wachten tot ‘mijn tijd weer komt als de kinderen wat ouder zijn’ of liever nu (nog) meer genieten van het moederschap en in de uitdagingen die ik tegenkom. Leiderschap vanuit zelfinzicht, zelfkennis en zelfvertrouwen.

Je investering is

€67,-

YES! IK DOE MEE!


Veelgestelde vragen

Nee, je hebt 3 maanden toegang om de training te volgen. Ik raad wel aan de training vanaf start binnen 1 week te doen, omdat de lessen elkaar opvolgen.

Ja, je bent welkom je vragen te stellen aan mij op email sandra@puurpleegmoederschap.nl. Ik voorzie je daar van feedback indien gewenst!

Load More