Download mijn e-book over mijn Lief-methode en ontdek what’s in it for you!

Welke potenties heb jij in je, maar gebruik je nog niet?

Welke potenties heb jij in je, maar gebruik je nog niet?

 

Maar hoe weet je nou welke onbenutte potenties in jou verscholen zitten? Daarover vertel ik je onderaan meer.

 

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik afgelopen september op een groot podium stond, speechte, interviewde, danste… en mijn boek Lieve Moeder lanceerde…. En dat grote podium was een grote stap buiten mijn comfortzone en stond begin dit jaar echt nog niet op mijn bucketlist.

 

Een van de intimi die in de zaal zat bij mijn boeklancering zei achteraf: “Je bent een van ons, normaal sta je tussen ons in en nu sta je daar en laat je ons zien & daag je ons uit om te denken wat ík eigenlijk nog meer in huis heb!”

 

En dit gebeurde allemaal doordat ik mijn hart volgde, mijn boek schreef in de flow waardoor het in 4 weken op papier stond en om mijn boek met liefde de wereld in te lanceren zette ik stap na stap verder buiten mijn comfortzone en was deze spectaculaire avond ‘gewoon’ een logisch gevolg.

 

Niet mijn hoofd mij laten afremmen en luisteren naar dat stemmetje die zegt “Wat jij wil kan niet” of “Dit gaat je nooit lukken” en “Dit is onmogelijk”.

 

Nee, ik volgde de stappen, ik volgde de inspiraties en deed het gewoon. Ik boekte dat grote podium, ik mailde Karin Bloemen en op het podium in Het Park Schouwburg overhandigde ik haar mijn eerste exemplaar.

 

Dit was allemaal het gevolg van leven vanuit mijn hart ipv leven vanuit mijn hoofd. Ik schreef mijn boek tijdens de lockdown in 4 weken tijd met 5 kinderen thuis én we hadden het super gezellig met elkaar! Met liefde, vreugde en gemak!

 

Wat heeft jouw voorkeur?

Met bloed, zweet en tranen óf met meer liefde, vreugde en gemak?

 

Het verschil is je hoofd volgen óf je hart volgen wat het verschil maakt of het energie kost of dat het energie oplevert.

 

En zo kun je niet alleen een boek schrijven, maar ook je gezin, je bedrijf, je werk, je sociale leven; alle ballen die je hoog wilt houden met vreugde en gemak hooghouden.

 

En zo ontdek je kwaliteiten in jouzelf waardoor je ‘ineens’ op een podium staat om jouw liefde te delen met de wereld.

 

Waar verlang jij naar en wat heb jij nodig om daar te komen? Denk nou niet meteen “Nu moet ik denken in grote ambities”, het mag ook iets kleins zijn, stap voor stap zal zich iets magisch voor je ontvouwen wat past bij jouw missie.

 

Welke impact wil jij je kinderen meegeven? Wat wil jij je kinderen leren? Dat wat jij je kinderen gunt mag jij ze voordoen! Wat jij hen gunt mag je jezelf gunnen, want opvoeden is voorleven; kinderen kijken hoe jij het doet en doen dat na.

 

Wil jij dat je kinderen hun hart durven volgen, doen waar ze blij van worden? Dan mag jij dit zelf laten zien!

 

Wat is het wat jou tegenhoudt om zonder schuldgevoel of schaamte uit je schaduw te stappen en volledig in je kracht de gaan stralen, in je kracht de moeder te zijn waarmee je die impact maakt op je kind waar je al zolang naar verlangt?

 

Met de LIEF-methode leer ik jou HOE jij een powermama wordt; Liefdevol, energiek en vol helderheid in jouw missie.

 

Het mooiste wat je kunt zijn, is helemaal jezelf.

Het mooiste wat jij je kind mee kunt geven, is dat je helemaal jezelf mag zijn.

 

Bestel nu mijn boek Lieve Moeder en ga lezen, omdat jij het waard bent om mooie inzichten te ontvangen én te lezen hoe je stap voor stap in verbinding met je hart komt en gaat voelen wat de volgende stap is.

 

Jouw exemplaar bestel je hier:

> > > > www.puurpleegmoederschap.nl/boek/

 

Ik wens je een mooie dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *